NAJNOVEJŠE NA STRANI

Uporabni viri

Komisija in OECD sta objavila poročilo s priporočili za vključevanje migrantov

Evropska komisija in OECD sta objavila poročilo, v katerem so opredeljeni glavni izzivi pri vključevanju migrantov in konkretna priporočila glede politike v odziv nanje.

Več
Izobraževanja

Mednarodna usposabljanja na strani zavoda Movit

Zavod Movit na svoji strani objavlja mednarodna usposabljanja, seminarje in konference, ki jih bodisi soorganizirajo v sodelovanju z nacionalnimi agencijami iz drugih držav bodisi nanje pošljejo udeležence iz Slovenije.

Več
Izobraževanja

Delavnica za prijavitelje na razpis programa Evropa za državljane

Cmepius 23. maja 2018 v Ljubljani organizira brezplačno delavnico programa Evropa za državljane, namenjena razvoju projektnih idej in spoznavanju z razpisno dokumentacijo.

Več
Sodelovanja

Dan Erasmus+: Mladi v akciji: Kdo so današnji mladi? Kaj jih motivira?

Zavod Movit vabi k udeležbi na dnevu Erasmus+: Mladi v akciji, ki bo potekal 9. maja 2018 med 14.00 in 17.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Več
Izobraževanja

Dogodka na Socialni akademiji

Socialna akademija vas vabi na usposabljanje za trenerje ter usposabljanje, kjer se boste naučili, kako voditi skupino otrok.

Več
Sodelovanja

Evropski natečaj socialnih inovacij 2018

Namen natečaja je poiskati najbolj inovativne projekte, izdelke, storitve in poslovne modele, ki spodbujajo mlade k celostni participaciji v spreminjajočem se gospodarstvu.

Več