NAJNOVEJŠE NA STRANI

Izobraževanja

Spletna usposabljanja iz SALTO koledarja usposabljanj

Zavod MOVIT izpostavlja dva usposabljanja iz koledarja SALTO usposabljanj, ki sta v trenutni situaciji aktualna: “YOCOMO – an ETS online course on competence-based development for youth workers” in “Let’s Talk About Mental Health!”.

Več
Uporabni viri

Objavljena priporočila za prijavitelje_ice na 2. prijavni rok 2020 za programe E+:MvA in ESE

Kot sporočajo na Zavodu MOVIT, zaradi pandemije koronavirusa, ki močno vpliva tudi na izvajanje evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, je Nacionalna agencija objavila priporočila prijaviteljem_icam na drugi prijavni rok, 7. 5. 2020, v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. 

Več
Sodelovanja

Anketa: Covid-19 in delavci_ke v kulturnem in kreativnem sektorju

Kreativen center Poligon v ko-produkciji s Centrom za kreativnost vabita k reševanju ankete o vplivu Covid-19 krize na delavce_ke, ki delujejo v kulturnem in kreativnem sektorju v Sloveniji.  

Več
Sodelovanja

Anketa: Vpliv koronavirusa na evropsko kulturo in kreativne industrije

Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) obvešča, da je mreža za evropske kulturne in kreativne industrije (ECBN) pripravila anketo, s katero želijo oceniti potencialni ‘vpliv širjenja novega koronavirusa’ na kulturni sektor v prihodnjih tednih; pridobljena ocena jim bo v pomoč pri oblikovanju priporočil.  

Več
Razpisi

Razpis za sofinanciranje projektov na področju podpore in zaščite pravic oseb s posebnimi potrebami

Generalni direktorat Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je v okviru programa za temeljne pravice, enakost in državljanstvo objavil javni razpis, katerega predmet je sofinanciranje nacionalnih in mednarodnih projektov na področju podpore in zaščite pravic oseb s posebnimi potrebami. 

Več
Uporabni viri

ASC publikacija: E-izobraževanje za digitalno družbo

Andragoški center Slovenija obvešča, da je na voljo nova publikacije o e-izobraževanju z naslovom E-izobraževanje za digitalno družbo. Monografija je delo, ki so ga napisali dr. Lea Bregar, dr. Marko Radovan in mag. Margerita Zagmajster, avtorji_ice priročnika Osnove e-izobraževanja iz leta 20120.   

Več