NAJNOVEJŠE NA STRANI

Sodelovanja

Javni razpis za izbor razstavnih projektov za predstavitev v prostorih MOL v letu 2019

Na spletni strani MOL je objavljen razpis za izbor razstavnih projektov za predstavitev v prostorih MOL v letu 2019. Gre za možnost brezplačne uporabe naslednjih prostorov: Galerija Kresija, Stekleni atrij Mestne hiše, Zgodovinski atrij Mestne hiše, Desni atrij Mestne hiše.

Več
Izobraževanja

PiNA Terminal išče 2 udeleženca/-ki za mednarodno usposabljanje na Portugalskem

PiNA Terminal išče 2 udeleženca/-ki za mednarodno usposabljanje o sodelovanju mladih v procesih odločanja v Evropi, ki bo konec oktobra na Portugalskem. Usposabljanje je namenjeno predstavnikom mestnih uradov, mladinskim delavcem in članom mladinskih svetov ali drugih mehanizmov udeležbe v občinski (lokalni) upravi.

Več
Uporabni viri

Mesečni podcast “Talking youth work”

Kulturno izobraževalno društvo PiNA je partner projekta FUTURE LABS, v sklopu katerega izhaja mesečni podcast na temo digitalnih orodij in metod v mladinskem delu. Prve tri epizode so že na voljo za poslušanje.

Več
Izobraževanja

Delavnica Učinek+

Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam pri razmišljanju o učinkih projektov, njihovem merjenju in zbiranju podatkov za dokazovanje učinkov ter usmerjanje izhodišč za razpravo o učinkih, ki privede do osnutka načrtovanih učinkov vaše projektne ideje.

Več
Razpisi

Prijavni obrazci in popravek Vodnika po programu Erasmus+ za leto 2018

Evropska komisija je objavila Popravek Vodnika po programu Erasmus+ za leto 2018, ki odseva spremembe, nastale s selitvijo Projektov prostovoljstva v ločeni program Evropska solidarnostna enota.

Več
Mladinske politike

Spletno posvetovanje o prihodnosti Evrope

Pred Evropskim vrhom v mestu Sibiu v Romuniji in volitvami v Evropski parlament leta 2019, bodo evropski voditelji oblikovali strategijo o perečih temah in izzivih, kjer so potrebne rešitve. Svoje mnenje lahko prispevaš v spletnem posvetovanju, ki so ga oblikovali državljani sami, prebereš in se odzoveš na Belo knjigo o prihodnosti Evrope ali se udeleži Dialogov z državljani, ki jih organizira Evropska komisija v državah članicah EU.

Več