NAJNOVEJŠE NA STRANI

Sodelovanja

Seminar Create ON-line Learning Tools

V času med 23. in 29. oktobrom 2017 bodo v Velenju gostili seminar o izdelavi spletnih orodij, primernih za online mladinsko delo. Iščejo še enega udeleženca!

Več
Uporabni viri

Brezplačno podjetniško e-orodje SENTIM

SENTIM e-orodje predstavlja vir uporabnih informacij za posameznike in trenerje, ki delajo s priseljenci in drugimi posamezniki, ki izkazujejo podjetniški interes oziroma si želijo krepiti podjetniške kompetence ali razviti svojo podjetniško idejo.

Več
Sodelovanja

Konferenca »Internationalisation Enhancing Quality of Learning and Teaching«

Konferenca je osredotočena na izzive in priložnosti pri vključevanju mednarodnih in medkulturnih razsežnosti predvsem v visokošolsko izobraževanje, kar predstavlja pomemben element izboljšanja kakovosti izobraževanja.

Več
Uporabni viri

Izšla je publikacija “New and Innovative Forms of Youth Participation in Decision-making Processes”

Raziskava, ki jo je naročil oddelek za mlade Sveta Evrope proučuje, kako se mladi odločajo participirati, ali jim te metode omogočajo, da so zastopani v procesih odločanja in opredeljuje prakse, ki spodbujajo in pomagajo utrditi demokracijo. Študija prav tako analizira koncepte “nove in inovativne” participacije z namenom definiranja le-te.

Več
Sodelovanja

Postani prostovoljec ali udeleženec projekta Escape room: izkoriščanje delavcev

Na Združenju DrogArt v sklopu evropskega dneva boja proti trgovanju z ljudmi, ki bo 18. oktobra, za 10 dni odpirajo Escape room izkoriščanje delavcev, ki je namenjen ozaveščanju o problematiki izkoriščanja delavcev in v katerega je vstop brezplačen.

Več
Mladinske politike

Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2017

Na Uradu RS za mladino pripravljajo letošnji nacionalni posvet skupaj s soorganizatorji Mladinskim svetom Slovenije, Mestno Občino Maribor ter Mestnim Mladinskim svetom Maribor in Mladinskim kulturnim centrom Maribor.

Več