NAJNOVEJŠE NA STRANI

Razpisi

Javni razpis štipendij Ad futura za študijske obiske študentov v okviru programa Erasmus+ v tujino za leto 2019 (280. Javni razpis)

Predmet razpisa je štipendiranje študijskih obiskov študentov, vpisanih na izobraževalne ustanove v Republiki Sloveniji, nosilke Erasmus listine za terciarno izobraževanje, v okviru programa Erasmus+, Ključni ukrep 1: učna mobilnost posameznikov, Mobilnost v terciarnem sektorju, Projekt mobilnosti za študente.

Več
Izobraževanja

Uvodno usposabljanje za mentorje prostovoljcev v NVO

Slovenska filantropija vabi v torek, 10. septembra 2019, na uvodno usposabljanje za mentorje v NVO, ki bo celostno odgovorilo na vprašanje kako pripraviti organizacijo na prostovoljsko delo in kako voditi prostovoljce.

Več
Razpisi

Nagrada Evropskega ekonomsko-socialnega odbora za aktiviste za enakost spolov

Nagrada Evropskega ekonomsko-socialnega odbora nagrajuje izjemnost v pobudah civilne družbe. Naslov letošnje teme je “več žensk v evropski družbi in gospodarstvu”.

Več
Uporabni viri

Pomembne informacije pred 3. prijavnim rokom programa ESE v letu 2019

Na spletni strani Zavoda Movit najdete pomembne informacije, ki vam bodo koristile pred 3. prijavnim rokom programa ESE v letu 2019.

Več
Izobraževanja

Vabilo na delavnico Učenje+

Vabijo vas, da preizkusite njihov celotni mení različnih sestavin, ki skupaj tvorijo uspešen recept za kakovostno spremljanje in beleženje učnega procesa v projektih programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota.

Več
Izobraževanja

Vabilo na delavnico Učinek+

Zavod Movit vabi na delavnico, katere namen je pomagati projektnim ekipam pri razmišljanju o učinkih projektov, njihovem merjenju in zbiranju podatkov za dokazovanje učinkov ter usmerjanje izhodišč za razpravo o učinkih, kar privede do osnutka načrta učinkov vaše projektne ideje.

Več