NAJNOVEJŠE NA STRANI

Mladinske politike

Najava delavnice – Javni poziv za sofinanciranje projektov NVO, izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna EU

Slovenska filantropija sporoča, da se bo zgodila informativna delavnica za potencialne prijavitelje Javnega poziva za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij, izbranih na razpisih sofinanciranih iz proračuna Evropske unije, ki jo organizira Ministrstvo za javno upravo.

Več
Razpisi

Javni razpis za sofinanciranje interesnega programa športa otrok in mladine “HURA, PROSTI ČAS II”

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje interesnih programov športa otrok in mladine, ki bodo potekali v razpisanem obdobju od 1. 7. do 30. 11. 2018 in so namenjenih otrokom s posebnimi potrebami in invalidni mladini.

Več
Zaposlovanje

Združenje proti spolnemu zlorabljanju objavlja prosto delovno mesto

Združenje proti spolnemu zlorabljanju objavlja prosto delovno mesto strokovni delavec v socialnem varstvu M/Ž.

Več
Sodelovanja

Konferenca Gledališča Zatiranih: Gledališče Zatiranih kot metoda za raziskovanje in povezovanje družbe – Poziv za prijave s prispevki

KUD Transformator obvešča, da bo 8. novembra 2018 v prostorih Muzeja sodobnih umetnosti Metelkova v Ljubljani potekala konferenca, ki bo posvečena samo in izključno izkušnjam pri delu z metodologijo gledališča zatiranih.

Več
Razpisi

Objavljen je razpis za Evropsko nagrado za trajnostni razvoj

Evropska komisija je objavila prvi razpis za evropsko nagrado za trajnostni razvoj, s katero daje evropskim državljanom, organizacijam in podjetjem priznanje za njihova prizadevanja in ustvarjalnost pri doseganju ciljev ZN za trajnostni razvoj.

Več
Sodelovanja

MEET AND CODE 2018: Dogodki kodiranja in programiranja za mlade po Evropi

Če želite otrokom in mladini predstaviti programiranje in digitalizacijo in ste šolski, računalniški klub ali združenje za podporo in želite oktobra organizirati dogodek v okviru EU tedna kodiranja v oktobru, pošljite svojo idejo do 15. julija.

Več