NAJNOVEJŠE NA STRANI

Uporabni viri

Posodobljena publikacija “T-Kit 8 – Social inclusion”

Namen posodobljena publikacije T-Kit je mladinske delavce opremiti s širokim poznavanjem konceptov socialne izključenosti in vključenosti ter napotki, ki jih je treba upoštevati pri mladinskem delu z mladimi z manj priložnostmi.

Več
Mladinske politike

Posvetovanje o prioritetah za prihodnji večletni finančni okvir EU

V posvetovanju sodelujete tako, da izpolnite vprašalnik, ki je na voljo v 23 jezikih. Izpolnite ga lahko v kateremkoli. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo približno 30 minut. Posvetovanje bo možno sodelovati do 8. marca 2018!

Več
Uporabni viri

Nova spletna enciklopedija Youth Wiki

Objavljena je nova spletna enciklopedija Youth Wiki, ki zajema teme s področja mladinske politike. Na spletni platformi lahko najdete veliko informacij o nacionalnih strukturah, politikah in ukrepih namenjenim mladim v različnih državah EU.

Več
Uporabni viri

Društvo za zmanjševanje škode zaradi drog Stigma ima novo spletno stran

Iz Društva Stigma sporočajo, da si ogledate njihovo novo spletno stran, ki je dostopna na: http://drustvo-stigma.si. 

Več
Sodelovanja

Okrogla miza “Zahodni Balkan in evropske integracije-izkušnje in perspektive”

Mednarodni inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije (IFIMES) vas v okviru cikla “Zahodni Balkan in EU” vabi na okroglo mizo z naslovom “Zahodni Balkan in evropske integracije – izkušnje in perspektive”. Okrogla miza bo v slovenskem/bosanskem/srbskem jeziku, pogovor z udeleženci bo vodil doc. dr. Zijad Bećirović.

Več
Sodelovanja

Predavanje “Raziskovanje različnih aspektov ponotranjene homofobije

Legebitra vabi na strokovno predavanje “Raziskovanje različnih aspektov ponotranjene homofobije” z geštalt terapevtom, učiteljem in supervizorjem Kevin McCannom. Srečanje bo potekalo v angleškem jeziku. Udeleženke_ci bodo po zaključku prejele_i potrdilo o udeležbi in opravljenih urah. 

Več