NAJNOVEJŠE NA STRANI

Razpisi

Brezplačni 5-tedenski program v ZDA

Podjetniška mreža CEED Slovenija tudi letos spodbuja brezplačen 5-tedenski program, ki se bo odvijal od 23. aprila do 30. maja 2020, od tega 4 tedne v Chicagu in 1 teden v Washingtonu.

Več
Sodelovanja

Vabilo na konferenco Mladost je norost, po občini skače, kjer je most

Zavod Movit vabi 7. novembra 2019 na konferenco, ki je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih.

Več
Sodelovanja

Odprte so prijave akcij v sklopu Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov 2019

Slovenija se v letošnjem Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov (ETZO) posveča ponovni uporabi, predvsem tekstila, kosovnih odpadkov in embalaže. Akcija bo tokrat potekala v tednu od 16. do 24. novembra 2019, prijave pa so odprte vse do 8. novembra 2019.

Več
Izobraževanja

Ob svetovnem dnevu oživljanja dogodki in delavnice po vsej Sloveniji

Ob Svetovnem dnevu oživljanja, ki ga od leta 2013 obeležujemo 16. oktobra, bodo tudi letos potekali številni dogodki, izobraževanja in delavnice, s katerimi številne nevladne organizacije razbijajo tabuje pred strahom pri oživljanju.

Več
Izobraževanja

Nacionalna konferenca ob mesecu preprečevanja zasvojenosti 2019: Skupaj zmoremo več

Osrednja tema letošnjega dogodka bodo zgodnje izkušnje in pot v odraslost.

Več
Izobraževanja

Izobraževanje: Emocionalno in socialno odraščanje človeka

Društvo Projekt Človek vabi na izobraževanje “Emocionalno in socialno odraščanje človeka”, ki bo v četrtek, 24. oktobra 2019, od 9.00 do 13.00 v dvorani Plesnega studia Moj Korak.

Več