NAJNOVEJŠE NA STRANI

Izobraževanja

Alternativne oblike poučevanja: Cirkuška pedagogika

Delavnica poteka v dveh dneh, vsak dan je razdeljen na pedagoški in praktični del: predstavitev cirkuške pedagogike in delavnice (uporaba različnih cirkuških rekvizitov in njihova izdelava).

Več
Mladinske politike

Novi predstavniki mladih v SVM

V petek, 11. 8. 2017, so na Mladinskem svetu Slovenije potekale volitve za izbor predstavnikov mladih v Svetu Vlade RS za mladino. Nacionalne mladinske organizacije so tako dobile 3 predstavnike v Svet

Več
Izobraževanja

PiNA Terminal išče udeleženki/-ca za mednarodno usposabljanje v Lizboni

PiNA Terminal išče dva/-e kandidata/-ki za udeležbo na mednarodnem srečanju na temo nenasilne komunikacije, s poudarkom na razvoju komunikacijskih in sodelovalnih kompetenc. Srečanja se bo udeležilo skupno 20 udeleženk/-cev iz Češke, Finske, Grčije, Irske, Italije, Islandije, Norveške, Poljske, Portugalske, Španije in Slovenije.

Več
Zaposlovanje

Priložnost za zaposlovanje v nevladnih organizacijah

Zavod RS za zaposlovanje je objavil novo javno povabilo Priložnost zame v nevladnih organizacijah, ki omogoča subvencionirano zaposlitev 130 brezposelnih z najmanj visokošolsko izobrazbo iz vse Slovenije. Povabilo je odprto od 16. 8. 2017 od 10.00 do porabe sredstev, najkasneje do 30. 4. 2018 do 14.45, ko se izteče skrajni rok za oddajo ponudb.

Več
Zaposlovanje

Zavod za oskrbo na domu Ljubljana išče nove sodelavke in sodelavce

Prijavijo se lahko osebe, ki so po poklicu bolničarji, zdravstveni tehniki ali osebe, ki so opravile NPK socialni/a oskrbovalec/ka na domu. Zainteresiranim, ki nimajo ustrezne izobrazbe, zavod ponuja možnost usposabljanja in pridobitev certifikata NPK socialni/a oskrbovalec/ka na domu.

Več
Zaposlovanje

Javno povabilo: Usposabljanje na delovnem mestu 2017/2018

Objavljeno je povabilo za usposabljanje predvidoma 4.000 brezposlenih na delovnem mestu pri delodajalcih iz vse Slovenije Brezposleni si tako izboljšajo zaposlitvene možnosti, delodajalci pa usposobijo kandidate za konkretno delo.

Več