NAJNOVEJŠE NA STRANI

Sodelovanja

Konferenca “Govoriš kohezijsko?”

Vabljeni na konferenco “Govoriš kohezijsko?” 23. oktobra v Mariboru ali 26. oktobra v Ljubljani, kjer bodo raziskali, kaj je cilj Evropske kohezijske politike, kako uspešna je Slovenija pri črpanju kohezijskih sredstev ter kateri izzivi nas čakajo po letu 2020.

Več
Uporabni viri

Novičnik s področja globalnega učenja za izobraževalce, št. 8

V sklopu projekta Trajnostno. Lokalno. Globalno. nastaja Novičnik s področja globalnega učenja, ki izobraževalce mesečno obvešča o novicah s področja globalnega učenja. Vabljeni k branju.

Več
Izobraževanja

Brezplačne delavnice o prepoznavanju in rešitvah težav, povezanih s stresom, depresijo, anksioznimi in drugimi duševnimi motnjami

Inštitut Karakter obvešča, da v okviru programa OMRA v različnih krajih po Sloveniji potekajo brezplačne delavnice, na katerih priznani strokovnjaki na razumljiv način posredujejo informacije o tem, kako prepoznamo posamezne motnje razpoloženja (depresija, tesnoba oz. aksioznost in bipolarna motnja razpoloženja), kaj lahko storimo sami in kdaj je potrebno poiskati strokovno pomoč.

Več
Izobraževanja

Delavnica “Z nepovratnimi sredstvi do uspeha na trgu”

Da bi zagotovili čim več relevantnih informacij o razpisu LUI, organizirajo  predstavitveno delavnico “Z nepovratnimi sredstvi do uspeha na trgu”, ki bo potekala 24. 10. ob 15.00 na LUI-ju. 

Več
Razpisi

Z LUI strokovnjaki do nepovratnih sredstev

Ljubljanski univerzitetni inkubator objavlja razpis, preko katerega bodo pomagali skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki nudijo nepovratna sredstva.

Več
Izobraževanja

Delavnica ABC moderiranja – NAPAKA V OBJAVI

V petek, 9. 11. 2018, ste vabljeni na delavnico, kjer boste spoznali in preizkusili osnovne modele, tehnike in veščine, ki so uporabni za uspešno načrtovanje in vodenje delavnic, sestankov in izobraževalnih procesov.

Več