NAJNOVEJŠE NA STRANI

Razpisi

Razpis EU za zbiranje projektnih predlogov v okviru evropske solidarnostne enote za leto 2019

Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje projektnih predlogov v okviru evropske solidarnostne enote za leto 2019.

Več
Uporabni viri

MHE objavil Manifest za boljše duševno počutje

Mental Health Europe, evropska mreža nevladnih organizacij, je pred evropskimi volitvami objavila Manifest za boljše duševno zdravje v EU.

Več
Izobraževanja

Usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah

Mladinski svet Slovenije je objavil poziv za udeležbo na usposabljanju za menedžerje v mladinskih organizacijah. Usposabljanje za menedžerje je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih organizacijah ali se na to vlogo šele pripravljajo.

Več
Zaposlovanje

Razpis za delovno mesto: Sodelavec_ka za mreženje in vodenje projektov

Zavod Ekvilib je objavil razpis za prosto delovno mesto: Sodelavec_ka za mreženje in vodenje projektov.

Več
Razpisi

Javni razpis MOL za sofinanciranje znanstvenih oziroma strokovnih publikacij ter znanstvenih oziroma strokovnih posvetov za leto 2019

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje znanstvenih oziroma strokovnih publikacij ter znanstvenih oziroma strokovnih posvetov v Mestni občini Ljubljana za leto 2019.

Več
Izobraževanja

PiNA Terminal išče udeležence/-ke za mednarodno usposabljanje v Berlinu

PiNATerminal išče 2 polnoletna/-i udeleženca/-ki za mednarodno usposabljanje o pomenu poučevanja o človekovih pravicah in inkluziji s pomočjo ustvarjalnosti, ki bo v Nemčiji, od 4. do 13. februarja 2019.

Več