NAJNOVEJŠE NA STRANI

Izobraževanja

Delavnica transformativnih praks pri delu z mladimi

Društvo Parada ponosa vas vabi na celodnevno delavnico oz. mini usposabljanje za mladinske delavke_ce oz. za vse tiste, ki delate s skupinami mladih in se pri svojem delu srečujete s pojavom sovražnega govora ter z različnimi oblikami dejanj in obnašanj iz sovraštva do marginaliziranih in stigmatiziranih družbenih skupin.

Več
Izobraževanja

Mreža MaMa vabi k prijavam na študijski obisk na Finskem

V okviru projekta med 13. in 18. majem 2019 organizirajo študijski obisk na Finskem, ki je bila na območju EU prepoznana kot primer dobre prakse na področju pametnega mladinskega dela.

Več
Izobraževanja

Izobraževanje: zasvojenost s seksualnostjo v digitalni dobi

Društvo Projekt Človek vabi na izobraževanje Petra Topića “Zasvojenost s seksualnostjo v digitalni dobi”, ki bo v četrtek, 21. 2. 2019, od 9.00 do 13.00 v Kulturni dvorani uršulinskega samostana, Ulica Josipine Turnograjske 8, Ljubljana.

Več
Izobraževanja

Delavnica medijske pismenosti za NVO: Kako preprečevati širjenje lažnih novic in dezinformacij

Zavod Časoris kot lokalni partner organizacije Newseum organizira delavnico medijske pismenosti “Kako preprečevati širjenje lažnih novic in dezinformacij”, ki bo potekala 8. marca 2019 v Ljubljani.

Več
Izobraževanja

Brezplačno usposabljanja za pedagoge/-inje o globalnem učenju, migracijah in človekovih pravicah

Amnesty International Slovenije vabi na brezplačno usposabljanje za pedagoške delavce/ke z naslovom “Trajnost z vidika globalnega učenja migracij in človekovih pravic”, ki bo potekalo 7. marca v Ljubljani.

Več
Razpisi

Javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa “Učne delavnice”

Zavod za zaposlovanje je objavil javno povabilo v vrednosti 2,56 milijona EUR, na katerem lahko socialna in invalidska podjetja ali zaposlitveni centri kandidirajo za izvedbo učnih delavnic z namenom praktičnega usposabljanja brezposelnih, ki težje najdejo zaposlitev. V šestmesečno praktično usposabljanje, […]

Več