Izmenjevalnica #70

V petek, 19. aprila, bo v Humanitarnem centru Rdečega križa Ljubljana potekala že 70. Izmenjevalnica, na kateri lahko izmenjaš hrano, čistila, izdelke za higieno za rabljena, vintage oblačila, zbrana v Humanitarnem centru Rdečega križa Ljubljana.

V zameno za kozarec paradižnikove omake, kozarec vložene zelenjave, tunino, ovsene kosmiče, polento, kavo … ali za katerikoli drug trajni prehramben ali higienski izdelek, si lahko izberete rabljeno oblačilo ali predmet.

Izmenjevalnica je projekt Rdečega križa Slovenije – Območnega združenja Ljubljana, ki želi predvsem med mladimi širiti zavest o recikliranju uporabnih stvari ter krepiti odgovornost do soljudi.

Izmenjujejo rabljena, “vintage” oblačila, ki jih ljudje, prejemniki pomoči Rdečega križa, niso izbrali in bi drugače ostala v Humanitarnem centru, z vašim obiskom pa jih pretvorimo v prehranske, higienske izdelke in čistila, s katerimi obogatimo osnovne pakete pomoči Rdečega križa.

Z morebitnimi vprašanji se lahko obrnete na Klaro Debeljak, izmenjevalnica@rdecikrizljubljana.si, 040 871 589 ali 01 62 07 291.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.