Dogodek #Innovate: Prihodnost je v inovativnih tehnologijah!

Zavod Ypsilon organizira v torek, 2. oktobra 2018, ob 18:00 v ABC Hubu dogodek #Innovate: Prihodnost je v inovativnih tehnologijah!, na katerem bodo gostili predstavnika podjetij VIAR in VISIONECT, ki bosta predstavila pot start-up podjetja z inovativnimi tehnologijami.

Predstavnika start-up podjetij VIAR in VISIONECT, Blaž Zafošnik in Boštjan Troha, se ukvarjata z razvojem virtualne resničnosti in e-papirja.

Predstavila bosta pot start-up podjetja, ki se ukvarja z inovativnimi tehnologijami od samih začetkov pa do preboja na ameriški in svetovni trg. Govora bo tudi o vlogi takšnih tehnologij v prihodnosti pametnih mest in razvoja na tem področju.

VIAR je mlado inovativno podjetje, ki se že od začetka ukvarja z virtualno in razširjeno resničnostjo. Leta 2017 so dvakrat osvojili naziv startupa leta. Razvili so dva glavna produkta – Viar360, platformo za virtualno resničnost, in REWO, platformo za zajem in prenos znanja v proizvodnih podjetjih.

VISIONECT je tehnološko podjetje, ki je svoj razvoj fokusiralo na elektronski papir, s produktom Joan pa ciljajo predvsem na ameriški, avstralski in evropski B2B trg. Njihov cilj je postati AirBnB delovnih prostorov in privesti podjetje do vrednosti milijarde dolarjev.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj, več informacij pa najdete tukaj.

Vljudno vabljeni!