Evropski mladinski tedni 2019

Socialna akademija od 20. 7. do 3. 8. 2019 skupaj z 9 mednarodnimi partnerji že šesto leto zapored organizira EVROPSKE MLADINSKE TEDNE v Nemčiji. Izmenjave se lahko udeležijo mladi od 18. do 27. leta.

Evropski mladinski tedni (European Youth Weeks – EYW) so mednarodna mladinska izmenjava v Haus am Maiberg v Heppenheimu, ki daje mladim iz različnih evropskih držav možnost, da spoznajo različnost Evrope in da razvijejo svoje zavedanje na področju aktivnega državljanstva EU.

Izmenjava je namenjena spodbujanju medkulturnega dialoga ter krepitvi vezi in razumevanja med mladimi iz različnih držav Evropske unije.

Če želiš pridobiti mednarodne stike, izboljšati svoje govorne kompetence in javno nastopanje v angleščini, poleg tega pa tudi ozavestiti in razvijati evropsko identiteto in državljansko pripadnost Evropski uniji, ne odlašaj in se prijavi, saj je število mest omejeno.

Kotizacija za dvotedenski program, namestitev in prehrano je 150€. V primeru, da si ne moreš privoščiti plačila celotnega zneska, lahko zaprosiš za znižano kotizacijo (100€).

Več informacij najdeš tukaj.