Poziv za MAO prakso

Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) je v tujini ena od najbolj prodornih kulturnih inštitucij s področja arhitekture in oblikovanja.

Z namenom spodbujanja znanja in mobilnosti tako razpisujejo MAO prakso za vse zainteresirane posameznike, ki bi želeli pridobiti delovne izkušnje v mednarodno priznani in uveljavljeni organizaciji ter v ambicioznem in živahnem delovnem okolju.

MAO praksa je način, da s prve roke spoznate delo in sodelujete pri nastanku nekaterih najbolj zanimivih, aktualnih projektov, razstav in dogodkov, tako v domačem kot tujem merilu – hkrati pa pridobite relevantne in praktične izkušnje ter učne priložnosti, s katerimi lahko obogatite svojo karierno pot v kulturnem sektorju.

Na MAO praksi boste pod mentorskih vodstvom sodelovali pri odmevnih projektih, kot sta 26. bienale oblikovanja (BIO 26) in platforma Future Architecture, ter soustvarjali mednarodne konference, razstave, predavanja, delavnice in ostale dogodke.

Prijave s kratkim življenjepisom in spremnim pismom, zakaj bi opravljali MAO prakso, sprejemajo na natasa.celec(at)mao.si.

Več informacij o praksi najdete tukaj.