Program Mars Leadership Experience: Tri leta, tri države, tri vloge, nešteto priložnosti

Družba Mars vabi nedavne dodiplomske in podiplomske študente, med njimi tudi iz Slovenije, da se do 29. marca 2019 prijavijo v podiplomski študijski program Mars Leadership Experience in pridobijo neprecenljive izkušnje ter se pripravijo na prihodnje karierne priložnosti znotraj družbe Mars.

Gre za triletni plačani podiplomski program, ki se izvaja v državah Mars Multisales Europe ali južni Afriki in nedavnim dodiplomskim ter podiplomskim študentom družboslovnih smeri, predvsem absolventom ekonomije, nudi edinstveno priložnost pripraviti se na prihodnje karierne priložnosti znotraj družbe Mars, Inc.

Zaposleni družbe Mars v sklopu programa sodelujočim študentom pomagajo pri osvajanju strokovnih vodstvenih veščin, saj študenti kreativno sodelujejo pri razvoju različnih projektov, sodelujejo pri njihovi realizaciji, predstavljajo projekte tako na lokalni kot tudi na globalni ravni,
razvijajo vodstvene sposobnosti in dobijo priložnost odločanja, ter še in še. Izbrane kandidate čaka kar težka naloga s številnimi izzivi in hitrim tempom.

“Študijski program je namenjen ustvarjanju prihodnjih vodij, saj simulira različne situacije in okolja, kjer bodo izbrani kandidati vzporedno izvajali več projektov na različnih področjih. Tako bodo izbrani kandidati pridobili vsa znanja, ki jih potrebujejo v svoji prihodnji karieri, ne glede na to, v katero smer se bo ta razvijala,” je o priložnosti za nedavne dodiplomske in podiplomske študente o programu Mars Leadership Experience povedala Tzvetelina Tzoneva, odgovorna za osebje in organizacijo poslovnih partnerjev za države Zahodnega Balkana (Slovenija, Hrvaška,
Bosna in Hercegovina), Mars.

Izbrani kandidati bodo začeli svojo kariero s triletnim plačanim podiplomskim programom v enem največjih prehrambnih podjetij na svetu – Mars, Inc. Prvih 12 mesecev programa bodo izbrani kandidati delali na Dunaju v Avstriji. V prvem letu so kriti tudi stroški bivanja na Dunaju.

Po uspešno opravljenem pregledu razvoja ob zaključku bodo imeli izbrani kandidati priložnost naslednji dve leti delati v dveh različnih državah v Evropi ali južni Afriki.

Izbrani kandidati bodo dobili tudi svojega mentorja – osebo, ki je pred kratkim zaključila isti program, njihov napredek pa se bo nenehno spremljal, da bi se lahko bolje osredotočili na prihodnjo poklicno pot.

Kdo se lahko prijavi?

  • Vsi tisti, ki so radovedni in se ne bojijo prevzeti pobude ali sprejeti izzivov.
  • Nekdo, ki se rad uči, raste in se nenehno izboljšuje.
  • Bodoči vodja z željo po poklicnem razvoju na področju izdelkov široke potrošnje, ki tekoče govori angleško in je pripravljen potovati po Evropi in južni Afriki.

Kako se prijaviti?

Vsi tisti, ki se najdejo v zgornjem opisu in si želijo uresničiti sanje s programom Mars Leadership Experience ter tako začeti svojo kariero v enem največjih prehrambnih podjetij na svetu, v družbi Mars, Inc., lahko do 29. marca 2019 svojo prijavo oddajo prek spletne strani mars.ambertrack.co.uk

Kot je dejal Anže Bernik, 24-letni Slovenec, ki je sprejel priložnost znotraj programa Mars Leadership Experience in danes na Dunaju, v podjetju Mars opravlja naloge koordinatorja promocijskih postavitev izdelkov znotraj trgovine: “Prijavite se, prijavite se, prijavite se! To je edinstvena priložnost, ki vam omogoča rast, tako zasebno kot profesionalno. Izpostavljeni ste številnim oviram in izzivom, ki vam pomagajo postati boljša oseba.”

O Mars, Incorporated

Mars je eno največjih globalnih družb z več kot stoletno tradicijo in svetovno znanimi blagovnimi znamkami. Od same ustanovite do danes je družba v zasebni lasti ene družine, kar omogoča ohranjanje pet temeljih načel – kakovost, odgovornost, vzajemnost, učinkovitost in svoboda.

Načela združujejo in usmerjajo več kot 115.000 poslovnih partnerjev družbe Mars po vsem svetu. Služijo kot kompas pri poslovnih odločitvah in združujejo ljudi, ne glede na jezik, kulturo ali generacijo. Posledično ima družba Mars boljše povezave s strankami, poslovnimi partnerji in skupnostjo.

Mars ustvarja neto prihodke iz prodaje v višini skoraj 35 milijard dolarjev in deluje v najrazličnejših svetovnih kategorijah, vključno z izdelki za hišne ljubljenčke, konditorskimi izdelki, živilskimi izdelki in napitki najbolj znanih blagovnih znamk, kot so SNICKERS®, MARS®, TWIX®, BOUNTY®, M&M’S®, PEDIGREE®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, SKITTLES® in UNCLE BEN’S®.

Prijavite se lahko tukaj.