Pravno obvestilo

Prispevki, nasveti, obvestila in druga besedila, objavljena na spleti strani, so nastala z najboljšim namenom mladim, mladinskim organizacijam in drugim obiskovalcem spletne strani podati koristne in uporabne vsebine za njihovo delo, pri čemer pa ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in pravilnost.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih ponudnikov informacij. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ne moremo vplivati in ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za njihove splošne pogoje uporabe ali način, s katerim upravljajo s podatki o uporabnikih. Pozivamo vas, da na teh spletnih straneh vedno preverite njihove splošne pogoje uporabe.

Pravni nasveti in obvestila so vezana na datum objave, zato priporočamo, da preverite ali je morda prišlo do spremembe zakonodaje. Zaradi specifičnosti sodne praske in konkretnih lastnosti posameznih primerov, besedila morda ne bodo pravilna za vsako opisano splošno situacijo.

Besedila, prispevke in nasvete je dovoljeno prosto reproducirati in distribuirati v elektronski obliki ali dajati na voljo javnosti izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja ali predeluje in z navedbo avtorstva in vira v obliki »Vir: Ljubljanska mreža info točk ali L’MIT.

Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli spreminjamo vsebino te spletne strani.

Pravilnik o zasebnosti

Vaša zasebnost na internetu je pomembna. Ta pravilnik razkriva, kako Društvo ŠKUC  – koordinator mreže L’MIT obravnava osebne podatke, ki jih pridobi. Osebni podatki so podatki, ki vas osebno identificirajo, to so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali telefonska številka, ki sicer niso javno dostopni.

Zbiranje in uporaba

Društvo ŠKUC – koordinator mreže L’MIT je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani, in jih ne bo prodajal, delil ali dajal v najem v druge namene. Društvo ŠKUC drugim ne prodaja, deli ali daje v najem e-poštnih naslovov za namene marketinga tretjim osebam, vendar si pridržuje pravico do vključevanja oglasov tretjih oseb v e-pošto. Poleg tega se podane osebne podatke uporablja v namen odgovarjanja na vaše prošnje in poizvedovanja ter pravočasnega posredovanja informacij in posebnih ponudb. Prejemanje takšnih e-poštnih sporočil lahko izključite z zahtevo poslano na info.skuc@lmit.org.

Težave ali pritožbe

Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na info.skuc@lmit.org. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Piškotki na spletni strani

Ta stran, kot mnoge druge uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki.

Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne soglašate z uporabo piškotkov, jih onemogočite v skladu z navedenimi navodili.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje tudi, ko našo spletno stran zapustite. Z začasnimi piškotki merimo število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo podatke za kasnejše obiske na našem spletnem mestu (komentiranje, prijava v sistem, nastavitve, izpolnjevanje vnosnih form). Uporabljamo tudi shranjene piškotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so piškotki Youtube, ki omogočajo, da si lahko na naših spletnih straneh ogledate določene video vsebine, Facebook piškotke namenjene deljenju vsebin preko družbenega omrežja ter piškotki za spletno analitiko Google Analytics in Piwik, s katerimi ugotavljamo statistične podatke spletnega mesta. Na podlagi teh podatkov lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletnega mesta najbolj optimalno.

Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnega mesta.

©Društvo ŠKUC. Vse pravice pridržane. Za nadaljnje informacije smo za vas dosegljivi na: info.skuc@lmit.org.