Pravno obvestilo

Prispevki, nasveti, obvestila in druga besedila, objavljena na spleti strani, so nastala z najboljšim namenom mladim, mladinskim organizacijam in drugim obiskovalcem spletne strani podati koristne in uporabne vsebine za njihovo delo, pri čemer pa ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in pravilnost.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih ponudnikov informacij. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino ne moremo vplivati in ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za njihove splošne pogoje uporabe ali način, s katerim upravljajo s podatki o uporabnikih. Pozivamo vas, da na teh spletnih straneh vedno preverite njihove splošne pogoje uporabe.

Pravni nasveti in obvestila so vezana na datum objave, zato priporočamo, da preverite ali je morda prišlo do spremembe zakonodaje. Zaradi specifičnosti sodne praske in konkretnih lastnosti posameznih primerov, besedila morda ne bodo pravilna za vsako opisano splošno situacijo.

Besedila, prispevke in nasvete je dovoljeno prosto reproducirati in distribuirati v elektronski obliki ali dajati na voljo javnosti izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja ali predeluje in z navedbo avtorstva in vira v obliki »Vir: Ljubljanska mreža info točk ali L’MIT.

Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli spreminjamo vsebino te spletne strani.

Pravilnik o zasebnosti

Vaša zasebnost na internetu je pomembna. Ta pravilnik razkriva, kako Društvo ŠKUC  – koordinator mreže L’MIT obravnava osebne podatke, ki jih pridobi. Osebni podatki so podatki, ki vas osebno identificirajo, to so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali telefonska številka, ki sicer niso javno dostopni.

Zbiranje in uporaba

Društvo ŠKUC – koordinator mreže L’MIT je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani, in jih ne bo prodajal, delil ali dajal v najem v druge namene. Društvo ŠKUC drugim ne prodaja, deli ali daje v najem e-poštnih naslovov za namene marketinga tretjim osebam, vendar si pridržuje pravico do vključevanja oglasov tretjih oseb v e-pošto. Poleg tega se podane osebne podatke uporablja v namen odgovarjanja na vaše prošnje in poizvedovanja ter pravočasnega posredovanja informacij in posebnih ponudb. Prejemanje takšnih e-poštnih sporočil lahko izključite z zahtevo poslano na info.skuc@lmit.org.

Težave ali pritožbe

Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na info.skuc@lmit.org. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Piškotki na spletni strani

Ta stran, kot mnoge druge uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Piškotki se uporabljajo za različne namene, kot so prijava v sistem, prikaz različnih vsebin na strani in vodenje statistike obiska. Podatke, ki jih zberemo s piškotki obdelujemo izključno za statistične namene in za namene zbiranja demografskih podatkov in podatkov o tem, kaj obiskovalce zanima (tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete), za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani.

Vrste piškotkov – Samo nujno potrebni piškotki

To so piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje in osnovne funkcionalnosti. Uporabnikom omogočajo delovanje prijaznih spletnih storitev ter osnovno uporabniško izkušnjo.

Ime piškotka Namen Čas poteka Podjetje/Organizacija
PH_HPXY_CHECK Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. Do zaprtja seje Lmit.org
PH_HPXY_CHECK Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. Do zaprtja seje Lmit.org
_pk_ses.* Piškotek uporablja Matomo analitika za sledenje uporabnikov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. Do zaprtja seje Lmit.org
_pk_id.* Piškotek uporablja Matomo analitika za sledenje uporabnikov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. 13 mesecev Lmit.org

©Društvo ŠKUC. Vse pravice pridržane. Za nadaljnje informacije smo za vas dosegljivi na: info.skuc@lmit.org.