NAJNOVEJŠE NA STRANI

Uporabni viri

Smernice glede uporabe digitalnega sveta pri izvajanju projektov ESE v povezavi s COVID-19

Predstavljene smernice Nacionalne agencije se nanašajo na podrobno tehnično izvedbo programa in pravila financiranja, ki se uporabljajo za posamezno vrsto aktivnosti v okviru programa Evropska solidarnostna enota. 

Več
Razpisi

Javni razpis za dodeljevanje posojil za pred- financiranje projektov neprofitnih organizacij – PF1

Slovenski regionalno razvojni sklad objavlja javni razpis, katerega namen je omogočiti izvedbo projektov z odobrenimi evropskimi sredstvi na območju Republike Slovenije, ki zasleduje cilj – premostitveno financiranje za projekte, ki so odobreni po razpisih za evropska sredstva, ki ustreza naslednjemu ukrepu: Premostitveno financiranje razvojnih projektov neprofitnih organizacij. 

Več
Razpisi

Razpis za zbiranje predlogov za izbor partnerjev za vodenje EUROPE DIRECT v obdobju 2021 – 2025 v Sloveniji

Evropska komisija je prek svojega predstavništva v Sloveniji objavila razpis za zbiranje predlogov za izbor partnerjev za vodenje EUROPE DIRECT v obdobju 2021 – 2025.  

Več
Sodelovanja

Iskanje partnerjev za razpis: “Kinematografi kot inovativna kulturna središča”

Evropska mreža Centrov Ustvarjalne Evrope, vključno z Motovilo (CED Slovenija) v četrtek, 9. 7. 2020, organizira spletno predstavitev projektov, ki nameravajo kandidirati na drugem pilotnem razpisu Evropske komisije Kinematografi kot inovativna kulturna središča v lokalnih skupnostih 2020. 

Več
Izobraževanja

Skupinsko svetovanje za prijavitelje na razpis programa “Evropa za državljane”

CMEPIUS vabi prijavitelje na razpis programa Evropa za državljane na skupinsko svetovanje v prostorih CMEPIUS (Ob železnici 30a) z predavateljico Barbaro Možina, ki je sodelovala pri številnih odobrenih projektih EZD. Svetovanje bo potekalo 20. 8. 2020, od 9.00 do 13.00. 

Več
Sodelovanja

Javno povabilo k oddaji predlogov programov za krepitev kreativnega sektorja in k vključitvi v partnersko mrežo CzK 2021

Muzej za arhitekturo in oblikovanje kot izvajalec Platforme Center za kreativnost (CzK) vabi zainteresirane organizacije, ki že uspešno delujejo na področju kreativnega sektorja, da se s svojo vizijo in programi v letu 2021 vključitvijo v partnersko mrežo platforme CzK in soustvarjajo nacionalno podporno okolje za razvoj in povezovanje tega sektorja. 

Več