NAJNOVEJŠE NA STRANI

Zaposlovanje

Delovno mesto na programu svetovanja in samopomoči

Na DIC Legebitra se je odprlo delovno mesto za polovični delovni čas: programska_i sodelavka_ec na programu svetovanja in samopomoči.

Več
Razpisi

Javni razpis II za sofinanciranje programov in/ali projektov v MOL za leto 2022 in/ali za leta od 2022 do 2024: Socialno varstvo in varovanje zdravja

Objavljen je javni razpis II za sofinanciranje programov in/ali projektov v MOL za leto 2022 in/ali za leta od 2022 do 2024: Socialno varstvo in varovanje zdravja – Ljubljana – Zdravo mesto.

Več
Razpisi

Javni razpis MOL za sofinanciranje znanstvenih oziroma strokovnih publikacij ter znanstvenih oziroma strokovnih posvetov za leto 2022

Objavljen je javni razpis MOL za sofinanciranje znanstvenih oziroma strokovnih publikacij ter znanstvenih oziroma strokovnih posvetov za leto 2022.

Več
Izobraževanja

Usposabljanje na temo učinkov projektov

Zavod Movit vabi na spletno usposabljanje na temo učinkov projektov.

Več
Izobraževanja

Izobraževanja ob razpisu MK “Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2022”

CzK ob objavi javnega razpisa Ministrstva za kulturo za “Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2022” organizira izobraževanja in individualna svetovanja za prijavitelje na razpis.

Več
Uporabni viri

Priročnik: Razmislek o spolu, družbeni moči in opolnomočenju skozi umetnost

Iz Mesta žensk obveščajo, da je v okviru evropskega projekta POWER izšel izobraževalni priročnik “Umetniška dela kot izhodišče za razpravo: Razmislek o spolu, družbeni moči in opolnomočenju skozi umetnost”.

Več