NAJNOVEJŠE NA STRANI

Zaposlovanje

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS išče novi sodelavki ali sodelavca

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je objavil dva razpisa za prosti delovni mesti v Oddelku za izterjavo in Oddelku za štipendije in programe Ad futura.

Več
Uporabni viri

Poročilo o mladih in duševnem zdravju Unmasking youth mental health

Objavljeno je poročilo o mladih in duševnem zdravju v času Covida 19 “Unmasking youth mental health”. V poročilu so strnjene izkušnje mladih in njihovo razumevanje področja duševnega zdravja ter izzivi, s katerimi se srečujejo na tem področju.

Več
Izobraževanja

Uvodno izobraževanje za prostovoljce_ke

Uvodno izobraževanje, ki se ga letno udeleži okoli 250 posameznikov_ic, je namenjeno vsem, ki se pripravljajo na prostovoljsko delo, in tudi tistim, ki že delujejo kot prostovoljci.

Več
Zaposlovanje

Ponovitev razpisa za delovno mesto: Specialist za mladinsko delo

Mladi Zmaji razpisujejo delovno mesto – Specialist za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Več
Zaposlovanje

Društvo za preventivno delo razpisuje prosto delovno mesto: Koordinator_ka delovanja mreže Mladinske delavnice

Društvo za preventivno delo razpisuje prosto delovno mesto z nazivom: Koordinator_ka delovanja mreže Mladinske delavnice.

Več
Razpisi

Odprt poziv za aktivnosti, ki bodo potekale v sklopu University on Youth and Development 2023

Odprt je poziv za prijavo aktivnosti, ki bodo implementirane v program University on Youth and Development 2023. Letošnji dogodek bo potekal pod sloganom “Mladi, mir in podnebne spremembe”.

Več