NAJNOVEJŠE NA STRANI

Zaposlovanje

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije zaposluje

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije je objavila razpis za prosto delovno mesto Strokovni delavec M/Ž za polni delovni čas ter za dobo enega leta.

Več
Razpisi

Razpis EYF za sofinanciranje pilotnih aktivnosti mladinskih NVO

Iz Evropske mladinske fundacije EYF obveščajo, da se naslednji rok za oddajo predlogov za sofinanciranje pilotnih projektov mladinskih nevladnih organizacij izteče 28. februarja 2021.

Več
Zaposlovanje

Mesto žensk išče novo sodelavko_ca

Društvo za promocijo žensk v kulturi Mesto žensk išče novo sodelavko_ca za določen čas na področju administracije. Kandidatkam_om ponujajo plačano pogodbeno delo, ki poteka v ustvarjalnem in prijetnem delovnem okolju v Ljubljani.

Več
Razpisi

Razpis Ameriškega veleposlaništva v Sloveniji za sofinanciranje kulturnih projektov za leto 2021

Objavljen je razpis Ameriškega veleposlaništva za leto 2021, ki je namenjen podpori projektom, ki podpirajo kulturne izmenjave ter spodbujajo kulturne vezi med ZDA in Slovenijo.

Več
Uporabni viri

Videoposnetek foruma o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo

V organizaciji Andragoškega centra Slovenije, Platforme nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč SLOGA ter Slovenske filantropije se je odvil spletni forum na temo učenja in izobraževanja za vključujočo večkulturno družbo. Vabljeni k ogledu!

Več
Zaposlovanje

TI Slovenia išče vodjo zagovorništva in vodjo organizacijskega razvoja

Društvo Transparency International Slovenia (TI Slovenia) je objavilo razpis za prosto delovno mesto vodje zagovorništva in vodje organizacijskega razvoja (M/Ž) za polni delovni čas ter za določen čas trajanja projektov (predvidoma 12 mesecev).

Več