NAJNOVEJŠE NA STRANI

Izobraževanja

E-seminar: Spoznavanje evropskih vrednot v prostovoljstvu v Evropi

Slovenska filantropija vabi na dvourni seminar o pomenu evropskih vrednot v prostovoljstvu v Evropi, na katerem bodo raziskovali, kako se temeljne vrednote EU povezujejo z vrednotami, ki oblikujejo prostovoljstvo.

Več
Sodelovanja

Odprte so prijave na 11. slovenske razvojne dneve s humanitarnim forumom

Iz Sloge obveščajo, da so odprte prijave na Slovenske razvojne dneve, s katerimi želijo slovenski javnosti predstaviti pomen in dosežke razvojnega in humanitarnega delovanja.

Več
Izobraževanja

Vabilo k prijavi in udeležbi na “New Power in Youth” Forum on Cross Sectoral Cooperation

Zavod Movit vabi na uvodni dogodek dolgoročnega mednarodnega projekta, ki bo raziskoval medsektorsko sodelovanje med predstavniki formalnega izobraževanja (šolsko, poklicno in visokošolsko) ter mladinskega sektorja na temo participacije mladih. Predstavljeni bodo tudi primeri dobrih praks.

Več
Izobraževanja

Skupinsko svetovanje za prijavo projektov v okviru programa Erasmus+: Mladina

Zavod Movit vabi na skupinska svetovanja, ki tokrat ne bodo zasnovana kot predstavitve posameznih ukrepov, temveč bodo namenjena vašim vprašanjem o projektih in posameznih korakih v prijavnem obrazcu ter reševanju morebitnih tehničnih težav.

Več
Razpisi

Vabilo k predložitvi predlogov za dejavnosti v okviru festivala Novi evropski Bauhaus

Evropska komisija bo aprila 2024 organizirala drugi festival Novi evropski Bauhaus (NEB).

Več
Sodelovanja

Evropska komisija pričela javno posvetovanje o programu Erasmus+

Evropska komisija je 15. septembra odprla javno posvetovanje, s katerim bo izvedena vmesna ocena Erasmus+ za obdobje 2021–2027 in končna ocena Erasmus+ za obdobje 2014–2020.

Več