NAJNOVEJŠE NA STRANI

Razpisi

Javni poziv za sodelovanje zainteresiranih NVO pri upravljanju Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib

Mestna občina Ljubljana je objavila javni poziv za sodelovanje zainteresiranih nevladnih organizacij pri upravljanju Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib v obdobju 2023 – 2027.

Več
Izobraževanja

Trening: Kultura vključevanja in kolektivne skrbi v mladinskem delu in aktivizmu

Društvo Humanitas vabi na poglobljen trening s kreativnimi pristopi za spopadanje z novimi neenakostmi za mladinske delavke_ce, aktivitke_e, strokovnjakinje_e s področja globalnega učenja in kritične prostovoljske organizacije.

Več
Zaposlovanje

Društvo Zaupni telefon Samarijan išče strokovnega sodelavca

Društvo Zaupni telefon Samarijan je objavilo razpis za prosto delovno mesto strokovnega sodelavca (m/ž). Zaposlitev za polni delovni čas za obdobje enega leta, z možnostjo podaljšanja.

Več
Izobraževanja

Izobraževalni Most

Po dveh zelo uspešnih projektih, Sukanje v Mostah #1 in Sukanje v Mostah #2, ekipa mladih iz mladinskega centra Mladinska postaja Moste (MPM) letos pripravlja teoretično še bolj strnjeno in poglobljeno neformalno usposabljanje Izobraževalni Most.

Več
Razpisi

Javni poziv za sofinanciranje projektov, ki jih Evropska komisija razpisuje za NVO iz držav članic EU ali partnerskih držav, ki delujejo na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči in se financirajo iz instrumentov Unije za leto 2021

Predmet javnega poziva je sofinanciranje projektov, ki jih Evropska komisija razpisuje za nevladne organizacije iz držav članic Evropske unije ali partnerskih držav, ki delujejo na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči in se financirajo iz naslednjih instrumentov Unije:

Več
Uporabni viri

Orodjarna za mentorje – metode za raziskovanje kariernih vprašanj

Socialna akademija je v Celju zbrala 18 mladinskih delavcev in drugih izobraževalcev iz 5 držav, ki so iskali odgovore na vprašanje, kako spremljati mlade na njihovi poti odkrivanja osebnega poslanstva.

Več