NAJNOVEJŠE NA STRANI

Sodelovanja

Pridružite se Evropskemu tednu športa 2022

Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez vabi, da se pridružite Evropskemu tednu športa in v tednu od 23. do 30. septembra organizirate aktivnosti, s katerimi spodbujate k redni telesni dejavnosti in ozaveščate o pomenu aktivnega načina življenja.

Več
Razpisi

Enajsti razpis za sofinanciranje raziskovalnih in razvojnih projektov v okviru pobude NGI Assure

V okviru projekta NGI Assure, ki je financiran v okviru programa za raziskave in inovacije Obzorje 2020, je objavljena najava enajstega razpisa za sofinanciranje raziskovalnih in razvojnih projektov, ki prispevajo k doseganju ciljev pobude »Internet nove generacije« in s tem k razvoju varnega, zaupanja vrednega ter odprtega interneta.

Več
Izobraževanja

Nacionalni posvet na področju bralne kulture in bralne pismenosti: Vizualno pripovedovanje – Od slikanice do stripa

Bralno društvo Slovenije pripravlja celodnevni nacionalni posvet na področju bralne kulture in bralne pismenosti z naslovom Vizualno pripovedovanje – Od slikanice do stripa.

Več
Razpisi

Postopek izbora namestnika predstavnika NVO v Medresorski delovni skupini za vzpostavitev sistemske oblike nastanitve in obravnave mladoletnikov brez spremstva

Začel se je postopek izbora enega namestnika oziroma namestnice predstavnice NVO v Medresorski delovni skupini za vzpostavitev sistemske oblike nastanitve in obravnave mladoletnikov brez spremstva.

Več
Sodelovanja

Vabilo za sodelovanje na Evropskem tednu trajnostnega razvoja

V državah EU bo letos že osmič zapovrstjo od 20. do 26. septembra 2022 (upoštevajo se vsi dogodki od 18. 9. do 8. 10. 2022) potekal Evropski teden trajnostnega razvoja (ETTR), ki spodbuja organizacijo dogodkov in drugih aktivnosti za ozaveščanje o trajnostnem razvoju.

Več
Sodelovanja

CONCORD Europe poziva k pridružitvi skupini EU Afrika

Iz Platforme Sloga obveščajo, da CONCORD Europe poziva nevladne organizacije, ki spremljajo področje izvajanja Partnerstva med Afriko in Evropo, da se na prostovoljni osnovi pridružijo iniciativni skupini za pripravo mehanizma za boljše in smotrno vključevanje in sodelovanje civilne družbe.

Več