NAJNOVEJŠE NA STRANI

Sodelovanja

Prihodnost Evrope – Mladi v centru

Odprte so prijave za Mladinski Blejski strateški forum (Young BSF), ki bo letos potekal pod naslovom Prihodnost Evrope – Mladina v središču.

Več
Izobraževanja

Spletni tečaj etične komunikacije E-TICK

Zavod VOLUNTARIAT in Društvo HUMANITAS  vas vabita na predstavitev spletnega tečaja etične komunikacije E-TICK s spremljajočo delavnico.

Več
Sodelovanja

5-dnevno intenzivno mentorsko usposabljanje

V okviru programa Slovenska mreža prostovoljskih organizacij vabijo k sodelovanju nevladne organizacije, ki bi se rade okrepile na področju prostovoljstva.

Več
Sodelovanja

Mednarodna konferenca o stanovanjski izključenosti in brezdomnosti mladih LGBTIQ+ oseb

Društvo Parada ponosa v sodelovanju z organizacijami FEANTSA, True Colors United in Associazione Quore vabi na konferenco “Ljubo doma? – Mednarodna konferenca o stanovanjski izključenosti in brezdomnosti mladih LGBTIQ+ oseb”.

Več
Razpisi

Razpis za podelitev nagrad in priznanj za delo na področju socialnega varstva v letu 2021

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo razpis za podelitev nagrad in priznanj za delo na področju socialnega varstva v letu 2021.

Več
Sodelovanja

Vabilo: Prvič popolnoma odprt dogodek s predstavniki Evropske komisije in SVRK

Na zaključnem dogodku projekta Govoriš kohezijsko – učenje se nadaljuje, ki ga izvajata CNVOS, Center nevladnih organizacij in Radio Študent, boste lahko iz prve roke izvedeli doslej neznane podrobnosti o načrtih porabe kohezijskih sredstev.

Več