1. lokalna delavnica v okviru projekta “YouPart”

Mreža MaMa vabi na prvo delavnico v okviru mednarodnega projekta “YouReact”, ki bo potekala v sredo, 13. 4. 2022 v Murski Soboti, v Mladinskem informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota.

Namnejna je vsem, ki bi sooblikovali prihodnost mladih v Sloveniji in Evropski Uniji ter tistim, ki bi izrazili svoje potrebe ter prispevali k povečanju potenciala mladih v Sloveniji in Evropi. Udeleženci boste lahko izrazili svoj jaz preko identifikacije vam lastnih potreb, interesov in tematik.

Po izvedenih lokalnih delavnicah boste svoje potrebe in ideje razvijali v politične zahteve na nacionalni ravni, nato pa spoznali in se pridružili mladim iz Avstrije, Italije, Grčije, Češke in Srbije, na prvi Mednarodni mladinski konferenci na Dunaju. Svoje ideje boste skupaj dokončno oblikovali na drugi Mednarodni mladinski konferenci v Pragi. Ob zaključku projekta, vas bodo slišali tudi v Evropskem parlamentu, kjer boste sodelovali na Evropski okrogli mizi.

Sodelovanje na aktivnostih v okviru  projektu “YouPart” in na konferencah na Dunaju in v Pragi ter na okrogli mizi v Bruslju je za mlade (13 – 26 let) brezplačno. Vse potne stroške in nočitve bodo pokrite v okviru projekta. Sodelujoči mladi boste prejeli tudi European Youth Pass certificate

Več informacij in prijava so na voljo tukaj.

Vir: Mladinska mreža MaMa