3. Vseslovenski turistični start-up vikend

Zadruga KIKštarter, Podjetniški klub Kamnik in Zavod za turizem in šport Kamnik ob podpori partnerjev SRIP turizem ter Javni zavod Turizem Ljubljana med 14. in 16. aprilom 2023 organizira vrhunski tridnevni dogodek “Vseslovenski turistični startup vikend”, kjer se bodo kalile turistične poslovne ideje.

Za sodelovanje na 3. Vseslovenskem turističnem startup vikendu v Arboretumu Volčji potok udeleženci potrebujejo le nekaj dobre volje, odprtega duha in komunikativnosti- izkušnje iz turistične panoge so željene, niso pa predpogoj za sodelovanje na start-up vikendu. Pri udeležbi prav tako ni omejitev let, vabljeni prav vsi – tako iz Kamnika kot tudi celotne Slovenija.

Sodelujočim bodo med pestrim tridnevnim programom predstavili vodilno turistično destinacijo Kamnik ter vse atribute, turistične atrakcije, unikatnost lokalnega prostora in obstoječe turistične produkte, ki bodo služili kot osnova za razvijanje novih turističnih produktov ter idej vsem prijavljenim podjetjem ter posameznikom.

V okviru Občine Kamnik bo potekal razpis za podporo najboljšim poslovnim idejam s področja turizma. Razpisanih bo 25.000 € sredstev. Razpis bo objavljen 7. aprila 2023 na spletni strani Občine Kamnik. Podprte bodo ideje, ki bodo reševale problemska področja razvoja turizma v občini Kamnik in sicer, najboljše ideje in podjetja s področja novih doživetij in aktivnosti na območju občine Kamnik. Možno pa bo pridobiti tudi direktne podpore najboljšim podjetniškim idejam s strani KIKŠtarter pospeševalnika d.o.o.. 

Več informacij ter prijavnico najdete tukaj.

Vir: Zadruga KIKštarter