56. Festival Borštnikovo srečanje išče prostovoljce

Festival Borštnikovo srečanje vabi k sodelovanju prostovoljce in prostovoljke, ki bi bili pripravljeni postati del festivalskega dogajanja in okrepiti festivalsko ekipo, s tem pa dobiti vpogled v skrivnosti zaodrja ter festivalskih priprav in izvedbe. 

Festival Borštnikovo srečanje je osrednja slovenska prireditev na področju predstavitve gledališke ustvarjalnosti, ki na mariborskih gledaliških odrih in drugih mestnih prizoriščih vsako leto gosti najbolj kakovostne, zanimive in izzivalne gledališke predstave, koncerte, filmske projekcije, strokovni program in še kaj. 

Letošnji festival se bo odvijal med 14. in 27. junijem 2021, na različnih lokacijah po Mariboru, področja, na katerih boste lahko prostovoljci pomagali, pa se med seboj razlikujejo tako po naravi dela kot po času dela (npr. delo v dopoldanskem času, delo v večernem času, delo na info točki festivala, spremljanje in pomoč gostov festivala, pomoč pri pripravi prizorišč, pomoč strokovni žiriji festivala, skrb za razstavo …), pri tem pa bomo kolikor se da upoštevali želje vključenih prostovoljcev. 

Več informacij o dogodku in prijavi najdete tukaj.

Vir: Festival Borštnikovo srečanje