Anti-valentinovski DIY PRESTIŽ: Popisanka

Rdeče zore vas vabijo, da se jim pridružite na Anti-valentinovskem benefitu DIY prestiž: popisanka, tokrat v obliki spletnega skupinskega pisanja kratkih stavkov po zgledu nadrealistične metode slastno trupelce. Dogodek bo potekal 14. 2. 2022 ob 18.00.

Letos ne praznujejo le ljubezenskih zgodb: od partnerstva do samskosti, ljubezni do sebe, kvir odnosov, ne-monogamnosti, neplatoničnih prijateljstev, aseksualnih romantičnih odnosov, družinskih vezi, ki jih ne določa krvno sorodstvo, do drugih ne-normativnih načinov imeti rad_a, ki so preveč zapleteni in pomembni, da bi jih bilo mogoče popredalčkati, ampak slavijo tudi ljubečo skupnostno solidarnost.

Hočejo ljubiti, a na svoj način: hočejo skrb, spoštovanje, zaupanje, solidarnost med vsemi in v vseh oblikah odnosov; hočejo takšno vrsto ljubezni, ki spodkopava in preizprašuje hegemonost romantične ljubezni.

Vabijo vas, da si natočite čistega vina (ali druge priljubljene pijače) in se jim s svojimi ljubljenimi pridružite na zabavnem večeru, tokrat na spletu.

Vaš prispevek bo podprl 23. mednarodni feministični in kvirovski festival Rdeče zore, ki se bo odvijal med 4. in 13. marcem 2022.

Prijave zbirajo do vključno sobote, 12. februarja, preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj.

Vse_i prijavljene_i boste prejele_i povezavo do spletnega dogodka, ki bo potekal v slovenskem in/ali angleškem jeziku in po potrebi v vključujočemu kozmičnemu jeziku ljubezni.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Rdeče zore