Brezplačni kreativni natečaj za mlade “Misija šport”

Na Slovenski oglaševalski zbornici je vlaganje v izobraževanje mladih ključnega značaja, zato so se odločili, da bodo navkljub še vedno zahtevnim razmeram ponudili zanimivo priložnost. Skupaj s partnerjem, podjetjem Mastercard, organizirajo natečaj “Misija šport”, ki zmagovalcu prinaša neprecenljivo priložnost – odpotovati v Amsterdam na mednarodno prakso.

2-tedenska mednarodna praksa bo potekala v Amsterdamu, v agenciji Dept, zmagovalec jo bo lahko opravil v času med 1. aprilom 2022 in 31. majem 2022 (v dogovoru z agencijo).

Mastercard bo poskrbel za kritje stroškov prevoza in bivanja v Amsterdamu, povrh vsega pa bo zmagovalcu/ki za lažje preživetje, na račun nakazal tudi žepnino v višini  500 Eu na predplačniško kartico Mastercard.

Prijavijo se lahko: 

  • Prijavijo se lahko posamezniki stari med 19 in 28 let,
  • prijava na tekmovanje je odprta za vse mlade z izkušnjami ali brez,
  • vsak tekmovalec se lahko prijavi sam le z eno prijavo (ta vključuje eno idejo/rešitev),
  • prijave v paru ali skupini niso možne,
  • od tekmovalcev se zahteva aktivno znanje angleškega jezika in obvladovanje ustrezne programske opreme za pripravo rešitev.

Žirija bo na podlagi oddanih prijav/rešitev izbrala 3 finaliste, ki se bodo brezplačno udeležili jubilejnega 30. SOF-a, zmagovalec pa bo razglašen na 30. SOF in sicer v četrtek, 9. 9. 2021.

Prijave na natečaj so podaljšane do 8. 8. 2021. 

Več informacij lahko najdete tukaj.

Vir: SOF