Čili: “Potaborniško druženje”, “Družabne igre in napitek iz lubenice” ter “Piknik v Tivoliju”

Čili: Potaborniško druženje 

DIC Legebitra vabi na potaborniško druženje, kjer si bodo izmenjevale_i fotografije, potaborniška razmišljanja, spoznanja, dileme in zabavne anekdote. Druženje bo potekalo 7. 8. 2020 v MC Legebitri na Trubarjevi 76a. 

Na voljo bo pijača in jedača in pa seveda vsaj en del prep team-a (Filip in Lars za ziher!). Vabljene_i vse tabornice_ki in pa seveda tudi ostale_i, ki vas Legebitrini tabori zanimajo.   

Čili: Družabne igre in napitek iz lubenice 

V tej poletni vročini se najbolj priležejo osvežilni napitki. Na tokratnem Čiliju te Legebitra vabi, saj bodo skupaj pripravljale_i napitek iz lubenice, in potem tudi ob njem uživale_i, ko bodo igrale_i družabne igre.  Če potrebujete chill, svež petkov večer, je to dogodek za vas! Dogodek bo potekal 14. 8. 2020 v prostorih MC Legebitra. 

Čili: Piknik v Tivoliju 

Poletja je skoraj konec, Legebitra pa sploh še ni organizirala tradicionalnega piknika v Tivoliju! SAY NO MORE, kajti tukaj je uradbo povabilo na druženje v naravi!    

Dekice in blazine bodo, prav tako loparji za badminton, žoge, frizbiji in ostali športni pripomočki. Na voljo bodo družabne igre in pa ustvarjalnica ZIN-ov. Prav tako bo kaj za prigriznit!   

Dobili se bodo v petek, 21. 8. 2020, ob 16.00 v Tivoliju – travnik pred igriščem s srebrnim toboganom! Če se zgubiš, lahko pišeš Katji na 030 466 155.