Čili: Srečanje ESE prostovoljk_cev

Program Evropske solidarnostne enote (ESE) omogoča posameznicam_kom tako iz Slovenije kot iz tujine, da opravljajo več mesečno ali celoletno prostovoljstvo na eni od organizacij.  

Možnost sodelovanja imajo na aktivnostih, snovanju svojih projektov in dostop do povrnitve stroškov za to obdobje.  

Tokratni dogodek je namenjen vsem ESE prostovoljkam_cem, da se med seboj spoznajo in pa uporabnicam_kom MC Legebitra, da spoznajo vse, trenutno aktivne ESE prostovoljke_ce, tako v LGBT+, kot tudi mladinskih organizacijah v Ljubljani. 

Prostor bo za sočne debate, kritična vprašanja, izmenjavo mnenj, spoznavanje in seveda tudi za vprašanja glede samega programa ESE. 

Dogodek bo potekal v petek, 16. 10. 2020, v MC Legebitra na Trubarjevi.  

  • Obvezna je prijava na dogodek in potrditev prijave. Prijaviš se lahko tukaj 
  • Aktivnosti se lahko udeleži največ 10 oseb, zato so prijave omejene; pri čemer se upošteva izločitev prijav glede na simptome okužbe in tveganjih za okužbo s koronavirusom. 
  • Obvezna je uporaba maske, ki jo boste morale_i nositi cel čas aktivnosti. Ves čas aktivnosti je tudi obvezno vzdrževanje razdalje 1,5 metra med udeleženkami_ci aktivnosti. 
  • Aktivnosti bodo potekale na dvorišču MC Legebitra – ob slabem vremenu aktivnost odpade ali je prestavljena na splet (to je odvisno od vsake aktivnosti posebej in je opredeljeno v opisu). 
  • Vstop v prostore Legebitre je obvezno posamičen. Pred vstopom in pri izstopu je razkuževanje rok obvezno. 
  • Osebe, ki dobite potrjeno prijavo in ste sprejete na aktivnost prosimo, da prihajate točno oziroma v časovnem oknu od 15 min pred predvideno aktivnostjo do 5 min po začetku aktivnosti. Pred tem in potem žal ne morate vstopati na dvorišče in v prostore Legebitre. 
  • Ker je število mest omejeno vas prosijo, da morebitno neudeležbo na dogodku sporočite čim prej, saj s tem sprostite mesto za naslednjo osebo v čakalni vrsti. E-poštni naslovi se zbirajo za namen potrditve prijavnice. Potrditev lahko pričakujete nekaj dni pred izvedbo aktivnosti. Vsi podatki, zbrani s prijavnico bodo uporabljeni le za namen udeležbe na aktivnostih. Do njih bodo dostopale_i le zaposlene osebe DIC Legebitra. Po izvedbi aktivnosti se podatki trajno brišejo. 

Več informacij lahko najdeš tukaj