Delavnica: Sarah Hermanutz: Hibridni Performans

Laboratorij Rampa vabi na 3-dnevno delavnico z umetnico Sarah Hermanutz. Obiskovalke delavnice bodo raziskovale hibridno performativno formo, ki bo združevala odprtokodna VJ-jevska orodja programa Processing in neposredne taktilne izkušnje z materiali, kot so zemlja, voda in deževniki.

Preko praktičnega eksperimentiranja z improvizacijo, scenografijo in jukstapozicijo medijev bodo lahko udeleženke raziskovale neverbalne in izrazne vizualne performance v živo. Vodilo bodo človekove poseganje in odnosi z “več kot človeškimi” okolji ter vloga telesne empatije v omenjenih odnosih.

Delavnica bo potekala med 20. in 22. 1. 2020, med 17.00 in 20.00 v prostorih Laboratorija Rampe na Kersnikovi ulici 4 v angleškem jeziku.

Delavnica je namenjena izključno ženskam.

Prijave zbirajo na platformacipke@gmail.com.

Č I P k e so odprta skupina, za katero ni potrebno članstvo. Za udeležbo na ČIPkasti delavnici ni potrebno predhodno znanje. Na razpolago bodo vsi materiali, ki jih boste udeleženke potrebovale za izdelavo projekta.  Okolje je prijazno vsem, še tako osnovnim vprašanjem o elektroniki in programiranju.

Več o delavnici najdeš tukaj