Delovno mesto na MOVITu: Programski_ka delavec_ka za upravljanje in izvajanje programov

Zavod MOVIT izvaja naloge Nacionalne agencije evropskih programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Poleg upravljanja programov zavod gosti tudi evropsko podporno enoto SALTOYOUTH South East Europe Resource Centre ter dejavnost EURODESK.

Programski delavec oziroma programska delavka za upravljanje in izvajanje programov bo zaposlen_a za potrebe upravljanja in izvajanja programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota v skupini Upravljanje in izvajanje programov v zavodu Movit. Naloge zajemajo samostojno načrtovanje in razvoj delovnega področja, izvajanje strokovno zahtevnejših nalog na delu delovnega področja, samostojno oblikovanje strokovnih in zahtevnejših dokumentov ter sodelovanje pri pripravi razpisov in sklepov ter izvajanje postopkov.

Od kandidata_ke se pričakuje aktivno znanje angleškega in slovenskega jezika, računalniško pismenost, natančnost in primerne izkušnje s tovrstnim delom. Prijava naj vsebuje motivacijsko pismo in življenjepis v obliki Europass.

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Movit