Dnevni center Skupaj v skupnosti se pridružuje vseslovenski akciji

Se razveselite, ko doma odprete poštni nabiralnik, kjer poleg reklam in računov najdete še kakšno pismo, voščilnico ali kartico?

Veliko starejših ljudi, ki bivajo v domovih za starejše po Sloveniji, je pogosto osamljenih in marsikdo nima nikogar, od katerega bi lahko prejel kakšno toplo misel. Z vašo/našo pomočjo, srčnostjo in kreativnostjo je lahko drugače.

Da bi čim več starostnikom narisali nasmeh na obraz in prižgali iskrice v očeh, so v DEOS Centru starejših Notranje Gorice tudi letos organizirali projekt ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE”, katerega cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starostnikov.

K akciji se pridružuje tudi Dnevni center skupaj v skupnosti. Vabijo vas, da voščilnice ali pisma s toplimi besedami napišete ročno in jih pošljete ali prinesete v dnevni center Skupaj v skupnosti, Zavod MISSS,  Kunaverjeva 2, med 9.00 in 15.00, vse do petka 20. 11. 2020.  Na dnevnem centru bodo voščila poslali do organizatorjev akcije.

Voščila pa bodo tudi skupaj ustvarjali v Ustvarjalnici, v četrtek, 12. 11. 2020, od 15.00 do 16.00, preko aplikacije ZOOM. Na delavnico se lahko prijavite na skupajvskupnosti@gmail.com.