Dogodek Niste sami: Družite se z nami

V Društvu za psihološko svetovanje Kameleon so oblikovali idejo o možni rešitvi za zmanjšanje težav v duševnem zdravju, s katerimi se v času koronavirusa srečuje precejšen del populacije.

Člani društva  se zavedajo, da socialno distanciranje v času epidemije lahko služi kot povod za občutke osamljenosti,  dolgočasja, tesnobe in negotovosti zaradi prihodnosti. Z namenom zmanjšanja te stiske so ustvarili projekt z imenom Niste sami: Družite se z nami.

Namenjen je vsem polnoletnim osebam, ki bi se želele zabavati, kratkočasiti, sprostiti, deliti svoje misli in občutke, pridobiti uporabno znanje in napotke ali preprosto spoznati nove ljudi in razširiti svojo socialno mrežo. Da bi se čim bolj približali  raznolikim interesom in željam udeležencev, bo druženje potekalo v pogovorni sobi, kjer imajo  udeleženci priložnost spregovoriti o ponujenih temah in pa v sobi zabave, ki je namenjena  kratkočasenju, razvedrilu in usmerjanju na sedanji trenutek.

Aktivnosti v sobah bodo vodile študentke in magistre psihologije, ki pri društvu delujejo kot prostovoljke.

Dogodek bo potekal ob nedeljah (29. 11., 6. 12., 13. 12. in 20. 12.) med 19.00 in 21.00 in sicer preko programa Zoom. V primeru velikega zanimanja se bo izvajanje projekta podaljšalo.

Več informacij lahko najdete tukaj.