Društvo za preventivno delo vabi študent-e/ke k sodelovanju pri izvedbi preventivnega projekta »Mladinske delavnice«

Društvo za preventivno delo tudi v letošnjem šolskem letu nadaljuje z izvajanjem preventivnega projekta »Mladinske delavnice« v 8-ih in 9-ih razredih osnovnih šol v Ljubljani, Medvodah in Trzinu. Za izvajanje programa iščejo študent-e/ke, ki jih veseli delo z mladimi in bi bili pripravljeni eno šolsko leto nameniti prostovoljskemu delu. Pogoj za izvajanje delavnic je opravljeno začetno brezplačno usposabljanje, ki bo potekalo od 23.-29. 10. 2017 v Ljubljani. 

Namen delavnic je spodbujanje pozitivnega psihosocialnega razvoja mladostnikov, preprečevanje tveganih vedenj med mladimi ter opremljanje mladih s številnimi konstruktivnimi znanji in socialnimi veščinami, ki naj bi pripomogle k razvoju zdravega življenjskega sloga mladih.

Informativno srečanje, na katerem bo možno dobiti dodatne informacije o programu in načinu dela, bo potekalo: 9. 10. 2017 ob 14.00 in 17. 10. 2017 ob 14.00 v prostorih Društva za preventivno delo na Tržaški 2 v Ljubljani (stara Tobačna – 1. nadstropje).

Zainteresirane prostovoljce prosijo, da jih pred srečanjem kontaktirate na tel. št. 01/426 13 89, po e-pošti: drustvo.pd@guest.arnes.si, pridete osebno v pisarno društva od ponedeljka do petka med 9h in 17h ali jim pred srečanjem posredujete svojo prijavnico, ki jo najdete na spletni strani društva: www.drustvo-dpd.si.

Prijave za sodelovanje zbirajo do 16. 10. 2017!

Več o programu najdete tukaj.