E-družabništvo

Stičišče Središče vabi vse mlade in manj mlade, ki so v dnevnem stiku s starejšimi, za katere vedo, da bi jim prav prišlo malo druženja, da se skupaj z njimi prijavijo v njihov projekt.

Delavnice so namenjene vsem, ki v teh zimskih dneh pogrešajo malo druženja: starejšim, brezposelnim ali tistim, ki jih sodelovanje zanima.

Delavnica bo potekala tako, da se boste (starim) staršem pomagali zjutraj pridružiti na Zoom linku, kjer bo potekalo druženje. Udeleženci za to potrebujejo internetno povezavo, pametni telefon ali računalnik.

Tri pilotne delavnice bodo potekale na digitalnem kanalu Zoom in bodo izvedene vsako sredo: 12., 19., 26., 1. in 2.2 2022. Vsakič se bodo pričele ob 7.30, vse skupaj pa bo trajalo 90 minut. Zoom kanal bo odprt že od 6. 30, tako, da se bodo lahko pridružili vsi, ki bodo to želeli.

Vloga pomočnikov (it – prostovoljcev) je, da se v četrtek, 6. 1. 2022. ob 17.00 udeležijo sestanka oziroma usposabljanja za sodelovanje, na katerem se boste dogovorili, kako boste svojcem pomagali do sodelovanja. 

Vsi prostovoljci bodo za sodelovanje po pošti prejeli skromno nagrado in priznanje za sodelovanje.

Na delavnicah bodo izvajali družabne aktivnosti, spoznavali boste, kaj počno njihova društva in druge nevladne organizacije, vse skupaj pa bodo popestrili s telovadbo, ki jo bo izvedla Šola zdravja.

Prijavite se lahko tukaj do 5. 1. 2022.

Vir: Stičišče Središče