Ekipa Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana išče nove vodič(k)e

Ekipa Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana širi krila. Pod svoji perutnici ponovno sprejema nove visokoleteče interpret(k)e ljubljanskih urbanih zgodb. Z drugimi besedami, projekt Ljubljanske urbane ture potrebuje nove moči, zato išče nadebudne ali izkušene vodičke in vodiče.

Veseli bodo, če se boste prijavili klub temu oz. pa prav zato, ker imate posebno, na prvi pogled z našo dejavnostjo nepovezano, ekspertno znanje, ki ste ga pridobili skozi poklicno dejavnost ali skozi kakšen prostočasni konjiček. Zelo bodo veseli, če imate izkušnje pri delu z ljudmi, še posebej pri vodenju skupin in javnem nastopanju, ker pri tem delu to itak rabite. Navdušeni pa bodo, če poleg vsega znate tudi italijansko in ste za nameček še licencirani za turistično vodenje.

Ekipa Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana je raznolika in sproščena. Ceni raziskovalni duh, kompetentnost in izkušnje z različnih področij. Tako so med njimi vizualna umetnica, gledališki režiser, dve pevki v indie bendih, politologinja, muzikologinja, prevajalka, komunikolog itd. Ljubljana Urban Tours/Urbana Vrana se počuti doma v drugačnem mestu, zato ponuja oglede Ljubljane, ki obiskovalkam_cem razkazujejo ne le zgodovinske znamenitosti in kulturno dediščino glavnega mesta, temveč podrobno obravnavajo tudi njene sodobne socio-kulturne značilnosti, od alternativnih prostorov in subkulturnih ustvarjalnih praks do modnega oblikovanja, kraft pivovarništva, jugonostalgije, street-artizma in feminizma.

Več si lahko preberete tukaj.

Osnovne informacije za kandidat(k)e 

Kdo se lahko prijavi: polnoletne osebe

Kakšno delo ponujajo: vodenje domačih in tujih gostov po Ljubljani proti plačilu

Pogoj: izkušnje z vodenjem skupin in/ali javnim nastopanjem; dobra seznanjenost z življenjem v Ljubljani in raznoliko zgodovino glavnega mesta; dobra seznanjenost z našo spletno stranjo

Prednost: znanje italijanščine; licenca turistične_ga vodnice_ka; fleksibilen delovni urnik

Pošljite: kratek življenjepis (maks. 1000 besed), v katerem navedete tudi znanje tujih jezikov, in kratko motivacijsko pismo (maks. 1500 besed) preko kontaktnega obrazca na njihovi spletni strani z zadevo/subjectom “VRANArija”.

Rok prijave je 29. 10. 2018 do 23.59.

Poziv najdete tukaj