Enoletna priložnost ESE prostovoljstva na Društvu Parada ponosa: Podpora mladinskemu programu

Društvo Parada ponosa, znano predvsem kot organizator vsakoletne Parade ponosa, je mladinska, antirasistična, feministična, LGBTIQ+ organizacija, ki deluje celo leto in se bori proti diskriminaciji vseh LGBTIQ+ oseb in oseb z intersekcijskimi identitetami. Namen mladinskega programa društva je podpirati in združevati mlade LGBTIQ + osebe ter jim omogočiti aktivno udejstvovanje v družbi.

Prednosti te priložnosti za delo kot prostovoljka_ec:

  • Delali boste v ekipi kvir oseb in skozi zasnovo, organizacijo in izvedbo aktivnosti in dogodkov za mlade spoznali slovensko LGBTIQ+ skupnost.
  • Podpirali boste organizacijo in izvedbo festivala Parada ponosa, največjega LGBTIQ+ kulturno-političnega dogodka v Sloveniji.
  • Delali boste z drugimi mednarodnimi prostovoljkami_ci.
  • Dobili boste kompetence na področju skupinskega dela, dela v medkulturnem okolju, komunikaciji, vodenju projektov ter tehnične, logistične ter digitalne kompetence.

Svoj življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem jim povejte, zakaj bi bili radi prostovoljec _ka pri njih in kako si želite prispevati k mladinskemu programu Društva Parada ponosa pošljite na elektronski naslov evs@ljubljanapride.org.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Društvo Parada ponosa