Falling Walls Lab Ljubljana 2018

Mednarodni laboratoriji Falling Walls Labs potekajo po vsem svetu in pozivajo k sodelovanju študente diplomante, magistre, post-doktorante, mlade strokovnjake, podjetnike in mlade profesorje. Dobrodošli so raziskovalni projekti, pobude, ideje in poslovni modeli iz vseh znanstvenih področij.

Falling Walls Lab Ljubljana vas poziva k predstavitvi vaših inovativnih idej. Namen Falling Walls Lab je spodbujati znanstvene in podjetniške inovacije ter izmenjavo med izjemnimi znanstveniki in strokovnjaki, ki se pojavljajo na različnih področjih strokovnega znanja.

Zmagovalec vsakega mednarodnega laboratorija Falling Walls Lab bo svojo idejo predstavil na finalnem dogodku, ki bo 8. novembra 2018 v Berlinu.

Predstavitvena delavnica Falling Walls Lab Ljubljana bo 27. junija, ob 16.00 uri na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, Vojkova 63, Ljubljana.

Prijave so možne do 9. septembra 2018. Prijavite se lahko tukaj.

Falling Walls Lab Ljubljana izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD) ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije.

Več informacij najdete tukaj.