Festival Itn. išče člane_ice ekipe programskega odbora

Festival Itn. vabi nove člane_ice v ekipo programskega odbora festivala.

Festival angažiranega pisanja Itn. je preplet pogovorov, predavanj, umetniških dogodkov in delavnic, povezanih z literaturo. Na Festivalu s pomočjo izbranih knjig odpirajo teme, kot so: družbeni angažma, vpliv neoliberalizma na naše vsakodnevno življenje, podnebne spremembe, migracije, neenakost med spoli, delavske pravice, lažne novice in položaj piscev in pisk v sodobni družbi.

Skupaj s festivalskimi mentoricami_ji je ekipa programskega odbora Festivala aktivna celo šolsko leto in organizira dogodke, delavnice, predvsem pa zastavi festivalski program in glavne teme, pomaga pri organizaciji dogodkov in njihovi izvedbi.

Članstvo v programskem odboru festivala ni honorirano, honorirana pa so moderiranja dogodkov in priprave nanje ter pisanje, namenjeno raznim publikacijam. Festival bo letos potekal septembra na Vodnikovi domačiji v Šiški. Prijave za članstvo v programskem odboru festivala zbirajo do 1. 3. 2022 na naslovu: festival.itn@gmail.com. V prijavo zapišite, zakaj se želite pridružiti Festivalu in kakšne so vaše izkušnje s sodelovanjem v tovrstnih kolektivih. Sprejmejo vse, posebno veseli bodo študentov in študentk, dijakov in dijakinj.

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Itn.