Glasna delavnica

Glasna delavnica je prostor in čas namenjen odpiranju in spoznavanju lastnega glasu. Glas je izjemen inštrument in je vedno tudi nekaj telesnega. Preko odkrivanja tega svojevrstnega inštrumenta in česa vse je naše telo zmožno, preko načina kako in kaj telo čuti ter kako nas podpira pri petju, spoznavamo različne izraze lastnega glasu in načinov petja. Z delom na tekstu, pesmih in improvizacijah se tako individualno kot tudi v skupini naučite spontanega izražanja v vsakdanjem življenju kot tudi pri profesionalnih nalogah.

Glasna delavnica je namenjena igralcem, plesalcem in performerjem, tako izkušenim pevcem kot tudi sramežljivim začetnikom in seveda vsem, ki si želijo peti in improvizirati.
Pridite udobno oblečeni, s toplimi in mehkimi copati ter s kakšno steklenico vode. Kakorkoli ste že glasni in kakorkoli že pojete, na glasni delavnici vam ne bo nikoli nerodno.

V tokratnem majsko-junijskem ciklu delavnic boste delali bolj poglobljeno na sami interpretaciji teksta oziroma na posameznih pesmih. Delali boste v kontekstu ljudskih pesmi in prav tako iz popularne glasbe.

Delavnico vodi Irena Tomažin, plesalka, pevka in performerka. V letu 2015 je bila nagrajena z nagrado strokovne žirije in z nagrado občinstva na festivalu Gibanica za predstavo Okus tišine vedno odmeva. Do sedaj je naredila sedem avtorskih predstav. Delavnice poučuje tako doma kot tudi v tujini.

Delavnica poteka od maja do konca junija 2017 – ob sredah od 17.00 do 19.15 – Studio 103 / Emanat, Trg prekomorskih brigad 1 (ob Kinu Šiška), Ljubljana – 1. nadstropje.

Prijavite se lahko na info@emanat.si ali direktno na irena.tomazin@gmail.com.

Cena: 10 € za posamični termin (2.15 ure).

Več informacij tukaj.