Impro liga: Naši proti vašim

Nenavadno sezono programa Impro liga, ki je skoraj v celoti potekala v živo na spletu pred osebnimi zasloni, bodo letos sklenili z impro tekmo dveh skupin Naši in Vaši ter podelitvijo nagrad za največje dosežke v družabnem klubu Cankarjevega doma visoko nad mestom.
 
Po celem letu improviziranja na daljavo se vam obeta slasten spektakel impro tekme med dvema mešanima skupinama letošnjih improvizatorjev in improvizatork, ki so vas spremljali skozi večino letošnjih domačih nedelj.
 
Naši in Vaši vas bodo prepričali, da ste prav vi na njihovi strani in da si zaslužijo točke, ki jih bo podelilo občinstvo.
 
Pričakujete lahko sočne, živahne in nepredvidljive prizore disciplin in izzivov, kjer boste tudi sami sodelovali s svojimi predlogi in na koncu določili zmagovalca. Prav tako pa ne bodo pozabili na posebne dosežke, ki so se zgodili tekom te sezone in podelili nekaj priznanj.
 
Kljub vsemu niso iz forme – od novembra dalje so ustvarjali tedensko in se preizkusili v različnih formatih in žanrih kolektivnega ustvarjanja. Za njimi je kar 30 spletnih ne-gledaliških dogodkov, kjer so se letošnje ekipe spoprijele z različnimi izzivi, izjavami tedna in na koncu še s srednjemetražnimi filmskimi žanri v sklopu Serijalka.
 
Posebej pa so večere dopolnili še spletni komentarji gledalcev, ki so žive dogodke spremljali.
 
Na odru bodo v nedeljo, 20. 6. 2021 ob 19.30 v CSK France Prešeren. 
 
Več si lahko preberete tukaj
 

Vir: Impro liga