Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Banda Ferdamana in Improholics

V nedeljo, ki sledi Gregorjevemu, nas čaka nov spletni dogodek letošnje Impro lige in druženje na internetu. Čaka nas nov izziv v obliki izjave tedna, ki bo navdihnil prizore prihajajoče nedelje.

Srečali se bosta ekipi Banda Ferdamana, legende štajerske in Improholics, začinjeni mednarodni poeti vseh vrst. V prvem krogu so od novembra izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo, Ekstrem in Podajanje predmetov.

Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa. V drugem krogu pa se ekipe spopadajo z izzivom aktualne Izjave tedna.

Na spletu nadaljujejo, vse dokler ne bodo spet na gledališkem odru, z vami in za vas. V spletnih edicijah vam ne obljubljajo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne morejo narediti. Vseeno pa se vam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip.

Vabljeni, da nedeljske večere preživite v družbi Impro lige in jim tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi in prizore pa lahko opisno ocenite v komentarjih.

Dogodek najdete tukaj.

Vir: Impro liga