Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Mali pok in Improholics

Na valentinovo nas čaka nov spletni dogodek letošnje Impro lige.

Pred nami je nov izziv v obliki izjave tedna, ki bo navdihnil prizore prihajajoče nedelje. Srečali se bosta ekipi Mali pok, energične bombe iz štajerskega konca in Improholics, meditativni misleci vodnarjeve dobe.

V prvem krogu so od novembra izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov, ki so predstavili izzive Lutke, Generacije, Ljubezen, Glasba, Psihadelija, Lokacije, Časovna obdobja, Partnerstvo, Ekstrem in Podajanje predmetov. Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa.

Na spletu nadaljujejo, vse dokler ne bodo spet na gledališkem odru, z vami in za vas. V spletnih edicijah vam ne obljubljajo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne morejo narediti. Vseeno pa se vam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip.

V zaporednih nedeljskih večerih bodo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme. Vabljeni, da nedeljske večere preživite z njimi in jim tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi.

Dogodek lahko najdete tukaj.

Vir: Impro liga