Impro liga živo na spletu: Izjava tedna Pasji kašelj in Vodovodarji

Čaka vas nov spletni dogodek letošnje Impro lige. Pripravili bodo nov izziv v obliki izjave tedna, ki bo navdihnil prizore prihajajoče nedelje.

Srečali se bosta ekipi Pasji kašelj in Vodovodarji. V prvem krogu so od novembra izvedli 10 spletnih ne-gledaliških dogodkov. Vsaka ekipa je predstavila svoj izziv in sprejela enega, ki ji ga je postavila druga ekipa. V drugem krogu pa se ekipe spopadajo z izzivom Izjave tedna. Na spletu nadaljujejo, vse dokler ne bodo spet na gledališkem odru, z vami in za vas. 

V spletnih edicijah vam ne obljubljajo gledališke predstave, ker tega na daljavo ne morejo narediti. Vseeno pa se obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro prizori dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bodo na spletnih dogodkih igrali in ustvarjali nove povezave na različne teme. 

Vabljeni, da nedeljske večere preživite z njimi, in jim tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi in prizore pa lahko tudi opisno ocenite v komentarjih. 

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Vir: Impro liga