Informativa 2021

Če ste v dilemi glede izbire študija ali pa vas zanima, kaj vse je še tam zunaj, vas Karierni centri vabijo na Informativo, kjer se boste lahko spoznali tudi z večino študijskih programov, ki jih ponuja Univerza v Ljubljani.

Informativa se je pričela že leta 2009 in je do danes največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dvodnevni dogodek, ki se odvija tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi in tako na enem mestu predstavi pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

13. Informativa bo potekala 22. in 23. januarja na spletu!

Informativa je tako enkratna priložnost, saj na enem mestu obiskovalci dobite vse ustrezne informacije iz prve roke. Obiskovalcem je tako olajšana odločitev, katero izobraževalno institucijo obiskati v času uradnih informativnih dni in kam nato oddati svojo prijavnico za vpis naprej.

V obeh dneh se na Informativi zvrsti obsežni del strokovnih in praktičnih predavanj, spremljevalni program, delavnice ter sejemska razstava.

Več o Informativi in programu si lahko preberete tukaj.

Vir: Karierni centri Univerze v Ljubljani