Izmenjevalnica #73

V petek, 19. julija 2019, bo od 16.00 do 20.00 v Humanitarnem centru Rdečega križa Ljubljana na Tržaški 132, potekala že 73. Izmenjevalnica, na kateri lahko izmenjaš hrano, čistila, izdelke za higieno in nove šolske potrebščine za rabljena, vintage oblačila, zbrana v Humanitarnem centru Rdečega križa Ljubljana.

V zameno za kozarec paradižnikove omake, kozarec vložene zelenjave, tunino, ovsene kosmiče, polento, kavo … ali za katerikoli drug trajni prehramben ali higienski izdelek si lahko izberete rabljeno oblačilo ali predmet.

V juliju Izmenjevalnica praznuje že 6. rojstni dan, zato vse obiskovalke in obiskovalce vabijo na menjavo, torto in limonado!

Za več informacij vam je na voljo Klara Debeljak, izmenjevalnica@rdecikrizljubljana.si,  040 871 589 ali 01 62 07 291.

IZMENJEVALNICA je projekt Rdečega križa Slovenije – Območnega združenja Ljubljana, ki želi predvsem med mladimi širiti zavest o recikliranju uporabnih stvari ter krepiti odgovornost do soljudi. Izmenjujemo rabljena, “vintage” oblačila, ki jih ljudje, prejemniki pomoči Rdečega križa niso izbrali in bi drugače ostala v Humanitarnem centru, z vašim obiskom pa jih pretvorimo v prehranske in higienske izdelke, s katerimi obogatimo osnovne pakete pomoči Rdečega križa.

Več o Izmenjevalnici najdete tukaj.