8-dnevno usposabljanje za vodje pobud

Si na prehodu iz študija na trg dela? Imaš idejo, kaj početi v prihodnje, pa je ta še premalo konkretna?  Želiš početi nekaj resnično iz svoje želje? Ampak – kako začeti?!  In kje sploh najti somišljenike za akcijo?  Udeleži se usposabljanja za vodje pobud!   

Vabljen_a na intenzivno 8-dnevno usposabljanje, kjer se boš o vodenju ljudi in projektov učil_a brez dolgočasnih predavanj – skozi prakso in na konkretnih primerih in se nadaljuje s tedensko prakso v obliki dela na dejanskih izzivih! Trenutno zbirajo prijave na prvi del, ki bo potekal dva tedna (pet in tri dni), vsak dan 8 ur (skupaj 64 ur), po njem pa bo za zainteresirane organizirana praksa reševanja konkretnega izziva ene izmed sodelujočih nevladnih organizacij, kjer bodo udeleženci_ke ob podpori in pomoči mentorja_ice in predstavnika_ice NVO svoje znanje in veščine preskusili še v praksi. 

Usposabljanje organizira Socialna akademija v okviru projekta Inkubator in bo potekalo od 15. do 19. 6. in od 22. do 24. 6. 2020 v prostorih Socialne akademije na Tržaški cesti 132 v Ljubljani. 

Rok prijave je 8. 6. 2020. 

Več informacij lahko najdeš tukaj.