Simbioza vabi na delavnici

Simbioza Genesis vabi na delavnici z naslovom Delavnica MS Office Excel in  “Work in Tech” – brezplačni izobraževalni program namenjen ženskam.

Delavnica MS Office Excel

V mesecu maju in v začetku junija v Simbioza Genesis, socialno podjetje v okviru trajnostnega projekta Simbioza Digitalna Akademija organizira sklop delavnic, na katerih boste lahko osvojili, nadgradili ali zgolj osvežili vaše znanje MS Office Excela, kajti posamezne delavnice so prilagojene različnim stopnjam vašega znanja.

Vse delavnice bodo potekale na daljavo, in sicer ob sredah, med 17.00 in 18.30. Sklop delavnic začenjajo 5. maja z Začetnim tečajem MS Office Excela. Več informacij lahko najdete tukaj.

 “Work in Tech” – brezplačni izobraževalni program namenjen ženskam

S programom “Work in Tech” bodo brezplačno podprli 120 žensk z namenom razvoja njihovih digitalnih spretnosti in s tem višjih zaposlitvenih možnosti. Udeleženke programa boste pridobile svetovno priznano Googlovo potrdilo in imele dostop do profesionalnih IT priložnosti.

Program omogoča dostop do spletnega tečaja, sestavljenega iz 5 modulov, ki vam pomagajo pridobiti certifikat Googlove strokovnjakinje za IT podporo (“Google IT Support Professional Certificate”).

Prijave zbirajo do 7. maja 2021.

Prvo spletno srečanje z udeleženkami programa  bo potekalo 12. maja 2021 med 17.00 in 19.00. 

Več informacij lahko najdete tukaj.

Vir: Simbioza Genesis