Biseksualna filmska delavnica 1: Scenarij

To poletje se bo snemalo biseksualen kratki film, ki ga bodo v celoti od prvega do zadnjega koraka ustvarile biseksualne osebe!

V seriji delavnic bodo pod vodstvom slovenske biseksualne režiserke Hanne Szentpeteri in montažerja Maja Smerkola napisale_i scenarij, zrežirale_i, posnele_i in zmontirale_i čisto svoj film, ki bo doživel slavnostno premiero v mednarodnem tednu biseksualnosti septembra.

Na prvi delavnici boste spoznale_i elemente, ki tvorijo dober scenarij, in se naučile_i oblikovati zgodbe. Dobile_i boste naloge, s katerimi boste izboljšale_i svoje sposobnosti pisanja ter odprle_i vrata svoji domišljiji.

Scenaristični delavnici bosta sledili še: Biseksualna filmska delavnica 2: snemanje ter Biseksualna filmska delavnica 3: montaža.

Predhodne izkušnje niso potrebne, zaradi lažje organizacije pa je za udeležbo potrebna prijava. Sodelujete lahko samo na eni ali dveh izmed delavnic (če vas npr. zanima samo pisanje, se lahko udeležite samo scenaristične delavnice) ali pa na vseh. Poleg tega iščejo tudi igralke_ce, statistke_ce in različno pomoč v zaodrju – vse_i, ki želite zasijati pred kamero ali za njo, prosijo, da se prav tako prijavite.

Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij najdete tukaj.