Coca-Colina priložnost za mlade

Kot odgovor na izzive, s katerimi se soočajo mladi pri iskanju zaposlitve, je podjetje Coca-Cola HBC Slovenija v sodelovanju s podjetjem Adecco Slovenija zasnovalo projekt Coca-Colina priložnost za mlade. V sklopu projekta bodo v krajih po Sloveniji potekale tridnevne brezplačne delavnice, na katerih se bodo mladi v starosti od 18. do 30. leta, ki so brez zaposlitve in niso vključeni v proces izobraževanja, učili življenjskih in poslovnih veščin.

Delavnice bodo potekale pod vodstvom priznanih predavateljev: Saše Einsiedler, Filipa Peska, Matije Goljarja, kadrovskih strokovnjakov Adecca ter pod mentorstvom uspešnih slovenskih managerjev. Ambasador projekta je Jure Košir, nekdanji vrhunski alpski smučar in podjetnik.

Poudarek delavnic Coca-Colina priložnost za mlade, ki se jih bo lahko udeležilo 250 posameznikov, bo na učenju življenjskih veščin (kako prepoznati osebne prednosti in slabosti, javno nastopanje, komunikacijske veščine, krepitev samozavesti, priprava življenjepisa in kako uspešno opraviti razgovor za službo) in poslovnih znanj (osnove finančne pismenosti, prodaje in marketinga, vodenje projektov in podjetništvo).

Lokacije in termini delavnic:

  • Ljubljana: 15. 5. – 17. 5. 2018
  • Maribor: 23. 5. – 25. 5. 2018
  • Novo mesto: 30. 5. – 1. 6. 2018
  • Ljubljana: 6. 6. – 8. 6. 2018
  • Murska Sobota: 12. 6. – 14. 6. 2018

Več informacij najdete tukaj.