Delavnica: Obvladovanje računov in administrativnih osnov pri samozaposlenih v kulturi

Novičnik za samozaposlene v kulturi, ki deluje v okviru KUD Trivia, vabi na delavnico “Obvladovanje računov in administrativnih osnov pri samozaposlenih v kulturi”, ki bo potekala v sredo, 18. januarja 2023, od 10.00 do 13.00 v Kinu Šiška, Trg prekomorskih brigad 3, v Ljubljani.

Na delavnici se bodo udeleženci seznanili z novostmi Zakona o dohodnini, z davčnimi in administrativnimi vidiki izdajanja računov v različnih situacijah, z izdajanjem in arhiviranjem eRačunov ter z drugimi administrativnimi veščinami. Delavnica je namenjena samozaposlenim ustvarjalcem, ki delujejo v vseh kulturniških poklicih in tistim, ki se na ta status pripravljajo.

Delavnico bosta vodili računovodja Barbara Čuk Krevh in mag. Marija Mojca Pungerčar, letošnja prejemnica Priznanja Ivana Kobilca za vodenje in urednikovanje Novičnika za samozaposlene v kulturi.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Prijave sprejemajo do ponedeljka, 16. januarja 2023 oz. do zapolnitve mest, na mojca.pungercar@guest.arnes.si.

V februarju pa napovedujejo delavnico “Samozaposleni ustvarjalci in oddaja letnega davčnega obračuna”, ki bo potekala 16. februarja 2023.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: KUD Trivia