Delavnica: Produktivnost z Meto Grošelj

Se ti zdi, da je 24ur premalo, da izpolniš vse dnevne naloge?  Produktivnost ne pomeni iskanje časa. Produktivnost je početi več in bolj učinkovito v času, ki ga imaš na voljo.  Na delavnici boš dobil_a vpogled v aktivnosti in najboljše prakse za uresničevanje svojih idej. S pravimi orodji boš lahko svoje ideje dosledno uresničeval_a in opravili_e več dela.    

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 5. 10. 2020.  

Meta Grošelj je podjetnica, specialistka za komuniciranje in blagovne znamke, trenerka poslovnih veščin in NLP coachinja, ter avtorica člankov in prispevkov na temo upravljanja časa. Njena misija je pomagati ljudem začutiti uspeh od znotraj ter premostiti ovire, ki jim preprečujejo, da bi živeli, kot si želijo.    

FOKUS je njena prva uradno izdana knjiga, s katero predstavi bitko s časom, ki jo danes bije marsikdo.  Na delavnici bodo v sklopu produktivnosti govorili o 6 načelih produktivnega delovanja:  načelo jasnih meja, načelo zaključevanja, načelo pozicioniranja, načelo diamantnih prioritet, načelo top kondicije in načelo samozaupanja. Če imaš občutek, da se tvoj delovnik nikoli ne neha, da opravljaš delo treh ljudi in z dvakrat toliko stresa – je ta delavnica nalašč zate.  Osvojil_a boš orodja in tehnike, s katerimi lahko prevzameš kontrolo nad svojim časom in svojo pozornostjo.      

Dogodek bo potekal v skladu z navodili NIJZ. Varnost zagotavljamo z ustrezno razdaljo, z razkuževanjem rok, prezračevanjem prostorov in delom v manjših skupinah. Ne pozabite na zaščitno masko. 

Cena delavnice je 5 eur.  

Rok prijave je 4. 10. 2020.  

Več informacij lahko najdeš tukaj