Delavnica: Razpisi za samozaposlene v kulturi in kreativnih industrijah

Društvo Asociacija v okviru projekta Servis za ustvarjalce v četrtek, 25. aprila, ob 11. uri organizira četrto delavnico (v sklopu šestih), tokrat na temo razpisov za samozaposlene.

Delavnico bo vodil Jernej Kaluža, strokovni sodelavec Asociacije.

Na delavnici bodo predstavili običajno strukturo razpisov, pozivov in natečajev. Podrobneje si bodo pogledali razpise, ki jih razpisujejo slovenske nacionalne in lokalne javne institucije, vsekakor pa ne bodo pozabili tudi na mednarodne razpisne priložnosti.

Posvetili se bodo tudi temu, kaj je potrebno storiti, če ste na razpisu uspešni , kakšne so možnosti v pritožbenih postopkih in kako pripraviti prepričljivo finančno strukturo. Ogledali si bodo običajno razpisno strukturo, razpisne kategorije in kriterije, postopke prijavljanja na večje, kot tudi postopke prijavljanja na manjše razpise.

Delavnica je primarno primerna za vse (ne samo za samozaposlene), ki ste na začetku svoje kulturniške ali kreativne poti in ki s prijavami na razpise nimate veliko izkušenj, poseben poudarek pa bo namenjen razpisnim priložnostim za samozaposlene v kulturi in kreativnih industrijah.

Prijave sprejemajo do 22. 4. 2019 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več informacij o delavnici in postopku prijave najdete tukaj.