Delavnica: Razpisne priložnosti s področja KKI

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na delavnico na temo razpisnih priložnosti s področja KKI, ki bo potekala 26. maja 2021 prek spleta.

Za KKI obstaja obilico razpisnih priložnosti za javno ter zasebno sofinanciranje na lokalnih, nacionalnih, regionalnih, evropskih ali drugače mednarodnih ravneh. Pri tem pa se akterji sprašujejo, na katere razpise se prijaviti, kako se zadeve lotiti, koliko časa je potrebnega za pripravo kvalitetne prijave, kje je mogoče dobiti informacije o aktualnih razpisnih priložnostih, ipd..

Na delavnici Razpisne priložnosti s področja KKI vam bodo predstavili običajno strukturo razpisov, pozivov in natečajev.

Podrobneje si boste pogledali predvsem razpise, ki jih razpisujejo nacionalne in lokalne javne institucije, ter preleteli nekatere mednarodne možnosti. Pogledali si boste razpisne priložnosti med-sektorskega sodelovanja in povezovanja oziroma mreženja.

Posvetili se boste tudi temu, kaj je potrebno storiti, če ste na razpisu uspešni (organizacija dejavnosti, poročila itd.) in kakšne so možnosti v pritožbenih postopkih.

Delavnica je primarno primerna za vse, ki ste na začetku svoje kulturniške ali kreativne poti in ki z razpisnimi priložnostmi za sofinanciranje nimate veliko izkušenj.

Več o delavnici lahko najdete tukaj.

Vir: Društvo Asociacija