Delavnica slam poezije

Zavod Nefiks te vabi na delavnico slam poezije, ki bo potekala v ponedeljek, 22. 6. 2020, ob 16.00 v Mladinskem centru Vič.   

Te zanima, kakšne so razlike med slam poezijo in klasično poezijo? Želiš spoznati tehnike, ki jih lahko uporabiš pri pisanju tovrstne poezije? Se želiš preizkusiti v recitiranju slam poezije ter predstaviti svoja besedila, ki jih boš spisal_a na delavnici ali pa jih hraniš v svojem zvezku že dlje časa? 

Zavod Nefiks pripravlja v okviru mednarodnega projekta Interarts delavnico slam poezije, na katero vabijo tako začetnike kot tiste, ki se s pisanjem že ukvarjate. Morda že pišeš poezijo ali kratke zgodbe, repaš, nastopaš, si haiku entuziast ali pa te inspirira grafiti poezija.  Lahko si popoln začetnik v pisanju, pomembno je, da imaš željo! In da si star_a med 15 in 29 let. 

Pa še to! Podobne delavnice se bodo udeležili tudi tvoji vrstniki v Italiji, Belgiji, Grčiji, Španiji, na Hrvaškem ter na Portugalskem. Sledi mednarodnem projektu Interarts, kjer boš lahko sledil vsem delavnicam, ki jih bomo izvedli na Zavodu Nefiks v sodelovanju z Mladinskim centrom Vič in ostali evropski partnerji. 

Prijaviš se lahko tukaj.

Več informacij o delavnici lahko najdeš tukaj