Delavnica umetniškega videa

V oktobru 2017 na Zavodu SCCA – Ljubljana pripravljajo Delavnico umetniškega videa za mlade. Delavnica je namenjena mladim (15–30 let), ki jih zanima produkcija umetniškega videa.

Delavnica bo potekala tri zaporedne vikende v mesecu oktobru in bo praktično naravnana. Začeli boste s kratkim uvodom v teorijo in zgodovino videa, nato pa nadaljevali z intenzivnim praktičnim delom. Cilj delavnice je, da vsak udeleženec pod mentorskim vodstvom razvije svojo idejo in ustvari video, ki bo na koncu tudi predstavljen na javni projekciji.

Mentorja na delavnici bosta Valérie Wolf Gang in Toni Poljanec.

Delavnica bo potekala v soboto in nedeljo 7. in 8. 10. / 14. in 15. 10. / 21. in 22. 10. 2017 ter v torek 24. 10. 2017 v projektni sobi SCCA, Metelkova 6, Ljubljana.

Ob prijavi pošljite kratek sinopsis svoje ideje oz videa, ki ga boste na prvem srečanju tudi predstavili. Na kratko napišite, zakaj se želite delavnice udeležiti.

Prijave pošljite do 2. oktobra na naslov: info@scca-ljubljana.si.

Koizacija za delavnico je za dijake 10 EUR, študente 15 EUR, ostale 20 EUR (cena vključuje DDV). Kotizacijo bodo udeleženci poravnali na prvem srečanju.

Več informacij najdete tukaj.