Donirajte v knjižnico Mesta žensk

V Mestu žensk so uspešno registrirale specialno knjižnico za področje sodobnih umetnosti in feminizma. Vabijo vas, da jim donirate knjige in kataloge ter tako obogatite skupne resurse, ki bodo dostopni vsem.

Knjižnične enote, ki so se v njihovih arhivih zbrale v zadnjih desetletjih, so v sklepnem procesu klasifikacije in bodo dostopne prek sistema Cobiss.

V knjižnici se trenutno nahaja več kot 700 enot gradiva na temo feminizma, sodobne umetnosti, katalogi festivalov in ostali arhivski materiali, primerni tako za specialistične študijske namene kot splošno izobraževanje in osnovno seznanjanje s področjem.

Knjižnica se nahaja v njihovih prostorih na Metelkovi 6, med gradivi pa boste lahko kmalu predhodno prebrskali tudi na spletu.

Želijo si, da bi bila knjižnica Mesta žensk široko dostopna skupnostna platforma, ki bi omogočala izmenjavo znanj ter izkušenj in pretok idej.

Zato ste vabljeni, da jo še bolj obogatite s svojimi izvodi knjižničnega gradiva in ga tako ponudite v skupnostno uporabo.

Za več informacij se lahko obrnete na elektronski naslov info@cityofwomen.org.

Knjige lahko pošljete na naslov:

Mesto žensk

Metelkova 6

1000 Ljubljana