Društvo Zelena centrala iz Slovenije vabi na mednarodno mladinsko izmenjavo “S čebelo v prihodnost”

Društvo Zelena centrala v sodelovanju s partnerskimi organizacijami iz Irske, Romunije in Italije vabi na mednarodno mladinsko izmenjavo “BEE THE FUTURE” (S čebelo v prihodnost), ki se bo odvijala med 19. in 28. julijem na ekološkem posestvu Zelena centrala v Jurovskem Dolu.

Izmenjava bo povezala 24 mladih, starih od 18 do 30 let (po šest iz vsake sodelujoče države), ki se bodo osem dni družili v pridobivanju novega znanja, spretnosti in izkušenj s področja čebelarstva, naravne arhitekture in gradnje, kulturne dediščine, ekološkega kmetijstva, biotske raznovrstnosti in trajnostnega razvoja podeželja.

Čakajo vas vrhunski mentorji, zanimive teme, odlična (lokalna in ekološka) hrana in pijača, spoznavanje drugih kultur in jezikov ter živopisna druženja v travniškem sadovnjaku – pod soncem, zvezdami ali ob ognju.

Mednarodna mladinska izmenjava BEE THE FUTURE je financirana iz programa Erasmus + Mladi v akciji. Vse aktivnosti za vse udeleženke in udeležence, vključno s prenočišči, prevozi in prehrano, so popolnoma brezplačne!

Več informacij o mladinski izmenjavi in načinu prijave najdete tukaj.

Prijave sprejemajo do 25. junija.