Gledališče spletk LABoratorij #3

LABoratorij Gledališče spletk je prostor za deljenje spletnih gledaliških vaj, iger in tehnik. Na tretjem LABoratoriju boste nadaljevali eksperimentiranje z raznolikimi gledališkimi vajami, igrami in tehnikami s področja gledališča zatiranih, gledališke pedagogike in drugih sorodnih gledaliških vej.

Vabljene_i udeleženke_ci, ki že imate izkušnje z gledališčem zatiranih in vas zanima prenos tehnik na splet, kakor tudi tiste_i, ki bi rade_i prenos praks na splet izkusile kot udeleženke_ci.

Na LABoratorijih preizkušate, katere gledališke vaje na spletu delujejo, kako jih optimizirati, kako izkoristiti možnosti, ki jih ponujajo spletne platforme.

Če že imate izkušnje s prenosom in delom gledaliških tehnik na splet in bi jih želeli deliti na LABoratoriju Gledališče spletk, ob prijavi to tudi sporočite, da vam pošljejo nadaljnje informacije. Premislite, katere vaje bi si želel_a preizkusiti ali pokazati, kako jih prilagoditi spletu in ali spetna izpeljava kakorkoli vpliva na vajo. Laboratorij ni namenjen učenju novih tehnik, ampak preizkušanju, kako čim bolje prilagoditi vaje spletnemu prenašanju znanja.

Prijave zbirajo do 28. 3. na transformator.toslo@gmail.com.

Več si lahko preberete tukaj.

Vir: KUD Transformator