MC Vič vabi na delavnice!

MC Vič vabi na izobraževalne dogodke, ki jih organizirajo v koncu septembra in začetku oktobra.  

Delavnica: Poročiti se mlad – oziroma kdaj je pravi čas za poroko? 

Število parov, ki se poročijo, se zmanjšuje; po drugi strani pa raste povprečna starost tistih, ki se. Ali je poroka nekaj preživetega in kdaj je pravi čas zanjo?  

Pridružite se delavnici/pogovornemu večeru, kjer bodo poklepetali o poroki, zvezah, kaj sploh je bistvo poroke in zakaj se nekateri zanjo odločajo. Ta bo potekala v sredo, 30. 9. 2020, v prostorih MC Vič ob 17.00. Rok prijave je 30. 9. 2020.  

Z vami bosta tudi Neža in Peter, ki bosta delila svojo izkušnjo ob poroki krepko pred 30. letom starosti. 

Rok prijave je 30. 9. 2020.  

Delavnica: Mladinsko gledališče 

Mladinsko gledališče bo predvsem prostor druženja ter prepoznavanja in razvijanja talentov. 

Razvijali bodo igralske tehnike in pridobili nove izkušnje za ustvarjanje igranih vlog. Vse to bo pomagalo, da bodo izboljšali tudi svoje javne nastope, izgubili tremo, ko bodo stali pred publiko in pridobili na samozavesti in sproščenosti. Stopali bodo iz sebe v ekipo, postajali del nje in spoznavali, kako čudovito je biti del tima, ki dela za isti cilj. 

Pridruži se jim vsak 2. in 4. četrtek v mesecu, ob 19.00, v MC Vič. Delavnica bo potekala od četrtka, 1. 10. 2020, dalje.  

Mentor bo izkušeni igralec Domen Blatnik. 

Tekom delavnice bodo delali na naslednjih osebnostnih lastnostih in veščinah: prilagodljivost, spontanost, javno nastopanje, delo v skupini in timu, sposobnost izražanja in iznajdljivost. 

Rok prijave je 30. 9. 2020.  

Delavnica: Rešitev iz krempljev stresa  

Na delavnici se bodo srečali z najpogostejšimi povzročitelji stresa, tehnikami umirjanja in sproščanja za premagovanje le tega in pa tudi s tehnikami, ki preventivno pomagajo proti nastanku stresa. Delavnice se lahko udeležite v živo ali preko spletne aplikacije Zoom, potekala pa bo v sredo, 7. 10. 2020, od 17.00 dalje.  

Rok za prijavo je 7. 10. 2020.