Mladinska izmenjava: True Love – Real Utopia

Socialna akademija vabi na mednarodno mladinsko izmenjavo “True Love – Real Utopia”, ki se bo začela sredi novembra 2021.

True Love – Real Utopia je skupnost raziskovalcev, ki poskuša razumeti čarobnost ljubezni. Skupaj lahko odkrivate, kako različno ljudje doživljajo in kažejo ljubezen ter kaj sami iščete v svojem življenju. S strokovnjaki se pogovarjate o psihologiji odnosov in zbirate napotke za boljšo komunikacijo. Spoznavate vpliv medijev in družbe na ljubezensko življenje in kaj je treba početi, da si v življenju zagotovite čim več (prave) ljubezni.

Dogodek True Love – Real Utopia se bo začel sredi novembra 2021 s spletnim kampusom. V tej prvi fazi boste skupaj vstopili v svet prave ljubezni na spletu: sprehodili se boste naokoli s svojim avatarjem, odkrivali presenetljiva dejstva, spoznali strokovnjake na temo ljubezni, odnosov in spolnosti, raziskali nove poglede in izmenjali svoje mnenje z drugimi.

Za vse, ki ste še vedno lačni prave ljubezni, se jim lahko marca 2022 pridružite v zgodovinsko bogatem mestu Weimar v Nemčiji.

Vabijo 40 udeležencev spletnega kampusa iz Francije, Nemčije, Italije, Portugalske in Slovenije na teden, poln razprav, delavnic, izletov in pogovorov iz oči v oči.

Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Socialna akademija