Moja revolucija 3.0 v Litiji

Te zanimajo teme kot so podnebna pravičnost, bi rad_a slišala več o človekovih pravicah, ki gredo s čistim okoljem in si ustvarjaš oziroma že imaš izoblikovano mnenje na te teme? Si star_a med 16 in 25 in si želiš spoznati druge mlade iz Slovenije in kasneje iz Avstrije, Poljske in Italije? Si mladinski_a delavec_ka ali prostovoljec_ka in delaš z mladimi?

V Focusu, v Litiji, sestavljajo ekipo mladih, ki bi se jim pridružila na prvi delavnici “Moja revolucija: 2020” v Litiji v petek, 28. 2. 2020 med 16.00 in 18.30.

Delavnica bo potekala v seriji štirih, ki se bodo odvile v Novi Gorici, Postojni in Ljubljani, kasneje pa bodo mladi, ki se bodo udeležili delavnic imeli možnost sodelovati na delavnicah v Krakovu (junija) in Dunaju (septembra), ter se srečati s sovrstniki in skupaj z njimi oblikovati mladinski manifest, ki ga bodo nato novembra 2020 predali Evropskemu parlamentu v Bruslju.

Udeležba na delavnicah in srečanjih v tujini (vključno z nastanitvijo in potnimi stroški) je krita s strani projekta My Revolution.

Rok prijave za prvo delavnico je 26. 2. 2020.

Več o dogodkih si lahko prebereš tukaj.