Nefiks zaposlitvene rešitve vabijo!

Nefiks zaposlitvene rešitve vabijo v svoje vrste motivirane kandidate in mlade iskalce zaposlitve do 29. leta, ki niso v rednem delovnem razmerju. S pomočjo projekta je zaposlitev dobilo že veliko udeležencev, sloni pa na dolgoletnih uspehih delavnic Služba me ne išče.

Tokratna tema izobraževanja bo jezikovna in sicer bodo polovico delavnic izvajali v angleškem jeziku. Izobraževanje bo vodila mag. Urša Poljanšek, univ.dipl.psihologinja, anglistka, karierna svetovalka in na rešitev usmerjena coachinja (http://www.zivimpolno.com/). Delavnice so primerne za vse, ki se želite zaposlovati v mednarodnih podjetjih ali vas zanima tujina.

Tematike tokratnih zaposlitvenih delavnic spadajo v tri tematske sklope:

  • angleški jezik: osnove jezika, konverzacija, karierni načrt, personal branding, priprava CV-ja, predstavljanje v angleščini (40 ur),
  • projektno delo: sodelovanje s potencialnimi delodajalci, ki delujejo na mednarodnem področju (24 ur),
  • IT: delavnice oblikovanja spletnih strani, delavnice Excela, oblikovanje fotografije (30 ur).

Iz programa ni mogoče izbrati samo posameznih delavnic, ampak, prijava pomeni, da se boste udeležili celotnega programa, ki traja 3 tedne. Na aktivnostih je obvezna 80 % udeležba. Če posameznik v vmesnem času dobi zaposlitev, iz skupine izstopi.

Projekt se izvaja v obliki usposabljanja v Ljubljani.  Rok za prijavo je 8. marec  2018 – oz. do zapolnitve 12 prostih mest.

V primeru kakršnihkoli težav v zvezi s prijavo piši na nefiks@nefiks.si.

Prijavite se lahko tukaj.