Odprti poziv za Creativity StartUP School

Tehnološki park Ljubljana, d.o.o. in Center za kreativnost (CzK), nosilec nacionalnega projekta je Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO), med 19. in 20. septembrom 2017 prvič v Sloveniji organizirata Creativity StartUP school, skozi katerega bodo podprti novi in kreativni StartUP projekti.

Gre za trening in delavnico z obilo dobre energije, strasti, novih spoznanj in dela z najboljšimi mentorji na visokih obratih, ki bosta potekali v Tehnološkem parku Ljubljana, d.o.o. in Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO).

V dveh dneh bodo udeleženci spoznali kompleten proces priprave in razvoja ideje do točke, kjer se bo ideja lahko predstavila investitorjem in dosegla globalni preboj. Skozi celoten proces bo vse udeležence podpiral profesionalni tim izurjenih trenerjev in mentorjev, ki se odlično spozna na razvoj in plasiranje produktov, finance, marketing in strategijo, različne tehnike prodaje ter realizacijo idej v praksi.

Cilj je tako jasen: dobiti znanje in izkušnje, kako uspeti v StartUP svetu, vstopiti na globalne trge in kako se čim bolje predstaviti investitorjem, ter vse to prevesti tudi v vrhunski in delujoč poslovni model.

Najbolj perspektivne ideje se bodo predstavile tudi na mednarodnem investicijskem forumu, ki bo potekal 5.10.2017 v Ljubljani. 

Pogoji za prijavo: kratek opis kreativne ideje, produkta oz. storitve, do najkasneje 14.09.2017 pošljite na  ales.pevc@tp-lj.si

Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno na 50 udeležencev. V primeru, da bo interesentov več kot je razpisnih mest, bo za vse prijavljene na podlagi poslanih prijav opravljen predselekcijski izborni postopek.

Prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije najde tukaj.